przemeq napisał(a):ps chyba mylisz pojęcia bo stary samochodowy hi-end to sprzęty typu pioneer ODR czy Sony XES czy właśnie legendarne nakamichi cd 700, ale one raczej nie są tanie
no nie choci mi o konkretnie super najwyższą półkę bo wiadomo ze jak w każdym temacie najlepsi się cenią - ale czasem idzie coś wyrwać
Memphis napisał(a):wolę się nie wypowiadać (skoro dysponujesz kwotądo 400 zł to kup sobie po prostu nowego Pioneera i będzie grał o niebo lepiej od używanego)
jak pisałem 400zł to bardzo orientacyjnie, nie mam sztywnego budżetu - mogę dać za radio i 1000 tylko po co skoro audiofilem nie jestem.
Memphis napisał(a):Jak chcesz miecklasykęto wsadźori BMW i tyle

Mam Bavarię CII i leży mi na półce bo nie dawała rady nie wiała wyjścia na wzmacniacz, na zmieniarkę ani nie czytała kasety adaptera pod mp3...
mam też grundiga z około 96 roku jednak on stał się za słaby jak poszły Hertze na przód,
zalezy mi na tym żeby radio było z epoki i dobrze grało - może dobrym wyjściem będzie poszukanie ori wzmacnia cza BMW i podłączenie go pod Grundiga? Tylko że on nie ma dodatkowych wyjśc na wzmacniacze itp jak mają te lepsze radyjka.