[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wzory skrzyni bass'owej, tuby, soobwoofer'a ( PROJEKTY )

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#31  Postprzez Waski » 1 lip 2009, o 23:52

WypasFacecik napisał(a):1. Mac Audio nie polecaM
2. Magnat przepłacony produkt
3. JBL w miare dobre głosniki robie ale nie wszystkie
4. Alphard jedynie jakuza ale ten model masakruje poprostu
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 325i
Silnik: MxxBxx

Post numer:#32  Postprzez szalwi » 14 lip 2009, o 05:07

Niebyło mnie w kraju przez 3 tyg i widze ze temacik ucichł:/ no trudno...miejmy nadzieje ze autor wybrał coś dla siebie 8)
Obrazek
szalwi
Inżynier

Moje BMW: 320
Silnik:

Post numer:#33  Postprzez WypasFacecik » 14 lip 2009, o 15:27

Powiem szczerze że jeszcze nic nie wybrałem bo walczę z firmą euro tax której powierzyłem ściągnięcie mojego podatku z angli i jak dzwoniłem dwa tygodnie temu to powiedzieli mi że pieniądze zostały wysłane przekazem pocztowym i powinny dojść w ubiegłym tygodniu lub na początku tego i jakoś jeszcze ich nie mam, czekam do piątku a później się tym zajmę bo to nie jest 100zł tylko 2 tyś... Za które chciałem opłacić bunie, wymienić ten oszpecony błotnik który jakiś maniak tuningowy próbował poszerzyć własnoręcznie, projektu nie skończył bo oszpecił jedną stronę w dodatku wygląda jak wygląda co możecie zobaczyć u mnie w galerii, chciałem jeszcze zrobić audio, wyklepać te drzwi, porobić tych kilka zaprawek i wymienić fotel, no i przede wszystkim pospawać wydech i zrobić żeby nie tracił mocy i wymienić licznik na z obrotkiem a tu :cen:, prędzej będę chyba musial interweniować w tej sprawie... Całe szczęście zaraz wpadną kolejne 3 tysie za robote więc w tym miesiącu jeszcze będę działał... Relacje zdam na pewno.
WypasFacecik

Post numer:#34  Postprzez szalwi » 15 lip 2009, o 10:24

Ciśnij gnoji o swoje :evil: A jesli chodzi o wydatki to powiem Ci że wiem o co chodzi...no to czekamy na relacje 8)
Obrazek
szalwi
Inżynier

Moje BMW: 320
Silnik:

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio & GPS