Menel napisał(a):dla pocieszenia masz tu fotki mojej EX e30stki ktora tez miala tylko 1.6 pod maska i do tego z gazem a dawala rade jakos sie odpychac na alu 9x16 , obnizenie 60/40 i bez oslony pod miska olejowa
Menel dla pocieszenia??????????

Toz ja przeciez nie zasné dzisiaj, mam fiola na punkcie tych felg. Jak zobaczylam wiosná pierwszy raz u Kolegi to po prostu szal. Ale powiem Ci, ze do czarnej lezá slicznie, a do mojej...no nie wiem ale chora jestem na tá felge

.
a co do 1.6.. no frajda jest..., przyznaje, moja tez kréci ladnie. Ale Ty zdradziles nas z E34 to ja moge zdradzic... (po raz kolejny

) i wstawic wiécej niz 1.6, zachowujác oczywiscie moje cudowne dziecko (E30)przy mnie na zawsze
[ Dodano: 18-07-2009, 21:44 ]zolwik napisał(a):Popuscic 4 sruby, winda auto do góry, odkręcić koła, założyc inne i po temacie.
PS. i nie zapomnij o pierscieniach centrujących
Dla Ciebie wszystko takie proste.... raz dwa i po temacie

Cwaniakuje bo ma mój borbet

i powiékszyl stado koni

Jeszcze urosne do Ciebie, jeszcze zostaniesz na swiatlach przy Realu...
[ Dodano: 18-07-2009, 21:55 ]
Panowie...
widzé, ze zdania podzielone co do roboty z Borbetem.
Cholera to juz ze mná nie ma tyle problemów jak buty kupuje... (pewnie dlatego, ze raczej nic nie trzeba klepac, no moze czasem lepiej stuknác sie w czolo

).
A z felgami pewnie jak juz sie zdecyduje to podjade do jakiegos machera z okolicy Krk i zrobi sie, sama nawet sie za to nie biore i nie cwaniakuje ze potrafie. A jesli trezba bedzie klepac to pójdá na allegro. Ja Jej nie uderze i nikomu na to nie pozwole. Panowiem nic na sile bo to boli...
dziéki serdeczne za cenne wskazowki...ciág dalszy pytan...wkrótce,