[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

jak wymienić przejściówkę??

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Post numer:#16  Postprzez jackx-36 » 11 wrz 2007, o 06:02

ciekawski, jak chcesz mieć naprawde dobry sprzęcik za rozsądne pieniądze i swiecący na pomarańczowo to polecam Blaupunkta MP74 :cool2:
jackx-36
Profesor

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#17  Postprzez KoAiS » 11 wrz 2007, o 07:45

Ostyn, nie kupuj soniaka! Straszany jest... Ja zastanawiałem się na blauem, ale właśnie w promocji razem z samochodem dostałem radio sony takie jak to i dźwięk nie jest rewelacyjny...
KoAiS

Post numer:#18  Postprzez Ostyn » 11 wrz 2007, o 09:54

Szukam radia z USB (jest ich sporo), ale nie chcę radia "świecącego milionem kolorów". W media Markt oglądałem tego soniaka... był ok... a napewno lepszy niż to co teraz mam :D
Mam 3 podstawowe kryteria:
1. USB!!!!!
2. Ma dobrze grać
3. Ma być czarne i bez zbędnego oświetlenia
Ostyn

Post numer:#19  Postprzez KoAiS » 11 wrz 2007, o 10:06

Ostyn, to zależy ile masz kasy, ale polecam Ci to radyjko , jest w miare tanie, ale tak jak napisaleś, ma usb i prześlicznie gra (zależy też jakie masz głośniki)...
KoAiS

Post numer:#20  Postprzez Ostyn » 11 wrz 2007, o 10:45

Głośniczki mam ok :) to jest jedyna rzecz, która gra dobrze :) natomiast radyjko.... :mad2:

A to, które podałeś to całkiem całkiem :) zapowiada się b.dobrze
1. jest usb
2. mówisz, że dobrze gra :cool2:
3."Kolor wyświetlacza - napisy / tło Biały/czarny"
"Kolor podświetlenia elementów regulacyjnych Czerwony"
"Kolor widocznej części obudowy / panela Czarny"

Ta cena trochę mnie dobija.... ale cóż, może jak zobaczę na żywo i posłucham to się przekonam :)

dzięki za radę
Ostyn

Post numer:#21  Postprzez ciekawski » 11 wrz 2007, o 22:46

jackx-36,
cóż, ten blaupunkt który napisałeś może i jest w porządku, ale ja niestety nie jestem w stanie zapłacić za nie 600zł, a taką najniższą cenę znalazłem :wink:
generalnie szukałbym czegoś takiego jak opisywałOstyn, ale może niekoniecznie z USB (choć wyjście AUX by się przydało) :)
pozdrawiam
ciekawski

Post numer:#22  Postprzez KoAiS » 12 wrz 2007, o 09:26

No to jak chcesz tanie radio, a chcesz mieć i ładny dźwięk i full bajerów... To takiego nie kupisz. Są te radia dalco, czy jak się to :cen: pisze :twisted:
Swiecą, grają, zupę podgrzewają... ale dźwięk, jakość wykonania, bez usterkowość - tego w tym radiu nie znajdziesz. Dlatego moim zdaniem lepiej kupić radio bez bajerów, choćby tylko na zwykłe płytki audio, ale z super jakością dźwięku na przykład alpine tylko najlepiej nówkę (w ostateczności używkę, od zanjomego czy cuuuś)
KoAiS

Post numer:#23  Postprzez Globi » 12 wrz 2007, o 11:10

KoAiS, ma racje też o tym pisałem lepiej firmowe radio z dobrymi parametrami i końcówka mocy alpine jest jednym z najlepszych firm produkujących sprzęt car audio sam sie rozglądam nad jakimś z modeli najbardziej podoba mi sie ten http://www.allegro.pl/item240614318_alp ... tuki_.html ale ten model wyżej też niczego sobie
>>Kupię E30 2dPb<<
Globi
Moderator

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#24  Postprzez KoAiS » 12 wrz 2007, o 11:36

nooo Globi, te radyjka alpine z serii cda to są naprawdę świetne. Jednak koledze ciekawski, chodziło o tanie radyjko, a ja zapomniałem, o blauuu, relacja cenowa do osiągów radyjka też jest na lepszym poziomie i myślę, że każdego stać na takie radyjko, ma mp3, AUX i gra równie czysto, a nie tak jak np soniak za tą cenę, dźwięk (jak na innym forum dobrze określili) plastikowy :roll:

PS: i pamiętać, że jak się kupi takiego, blaua czy alpinke, to wiadome, że na seryjnych głośniczkach z bejcy nie będzie grało dobrze, nawet na najlepszym radyjku... :mad2:
KoAiS

Post numer:#25  Postprzez Globi » 12 wrz 2007, o 13:13

http://allegro.pl/item241692834_nowy_al ... goraj.html to jest tanie dobre radio a jak ma być tańsze to używka z tej serii ten blaupunkt dla mnie jest radiem na święta świeci jak choinka wiec ja bym go nie wziął wystarczy dołożyć 100zł i sie ma konkretne radyjko

A co do głośników to na zadnych oryginalnych z tej klasy aut to dobrze nie zagra
>>Kupię E30 2dPb<<
Globi
Moderator

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#26  Postprzez Ostyn » 17 wrz 2007, o 08:23

No to stało się :) kupiłem tego blaupunkta :) super radyjko
Jest jednak jedna rzecz, która mnie drażni..... wtyki z mikrofonu.... lepiej je zaizolować bo przy wkładaniu radia lubią sie zwierać :mad2:
Ostyn

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie