kresek napisał(a):Moze pietrek w waskiej nie mial jeszcze instalacji do samych trojkatow
No nie miałem , jakbym miał to bym się kapnął
trudno , najwyżej przewody puszczę przelotką Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kresek napisał(a):Moze pietrek w waskiej nie mial jeszcze instalacji do samych trojkatow
trudno , najwyżej przewody puszczę przelotką 

M-Technic2 napisał(a):panowie a czy ktos wymienial te oryginalne glosniki w tych gwizdkach ? wie ktos jak je z tamtad wyciagnac ? (przyjmujac ze nie dzialaja ) i jakie glosniki zastepcze by tam pasowaly w miare najlepiej w sredniej klasie cenowej ?

, wiec raczej te sinuslive neo 25S juz w/g mnie jak dla mnie i moje potrzeby sa za drogie za to takie GMS lub cos w tym stylu beda wystarczajace ,zalezy mi by tylko weszly w ory dziury bez przerubek. i tym razem musze tez je puscic przez zwrotnice bo te ostanie podlaczylem na szybko bez i prawdopodobnie sie spalily ,co dziwne dwa na raz i w tym samym czasie ,czy to przez to podpiecie czy moze cos innego moglo byc przyczyna ?.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości