Kupiłem używane lampy do tyłu dymione niestety nie było żarówek i mam problem bo nie wiem jakie tam maja być
na lampach pisze PY21W to jest to samo co P21W?
i jedna lampa 5W5 wydaje mi sie ze to jest postojowa, niestety w sklepach to troche inaczej wygladaja te lampy i w niektorych sa 2 styki ( 2 fazowe czy jakos tak)u dołu ja mam na lapach tylko jeden styk, po prostu sprzedawca pokazal mi inne zarówki i pasowały wiec nie wiem co ma tam być.
Prosiłbym o pomoc jakie kupić jakies linki do allegro czy sklepów nie chcialbym kupić niewlasciwe żarówki. Pewnie kolor W5W musi być czerwony, stop czerowny kierunki pomarańczowe cofania białe. No i tu jest tez problem do czego jest piąta żarówka chyba że jest podwójny stop? jak widać na zdjeciach są 2 u gory i 3 na dole
Tak wyglądają światła:

ale jak mi wiadomo to świeci sie tylko jedna... bylem w sklepie i oferował mi dwufazowe powiedział mi że to sie zlutuje i bedzie swiecic po prostu mocnej ale bedzie ok jezeli to sa światła stopu to mogą świecić jak najmocniej. Pokombinuje troche zobaczymy co z tego wyniknie... Dzięki za odpowiedz