Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Kruczek napisał(a):u mnie na przykład cały czas świeciła się lampka w bagażniku i auto po dwóch dniach postoju nie chciało zapalić....
haha, miałem to samo kilka dni temu. wracam do domu po 3 dniach i kopa. martwa beemka
sprawdz na innym aku czy tez bedzie zdychać, albo sprawdź swój moim sposobem. odpal wszystkie możliwe odbiorniki prądu, światła, radio, podgrzewanie szyby, pobaw się elektryką i zobacz ile przeżyje kotmen napisał(a):cos podlaczone pod zapalniczke potrafii dużo prądu pobierać, ew radio albo jeszcze coś innegosprawdz na innym aku czy tez bedzie zdychać, albo sprawdź swój moim sposobem. odpal wszystkie możliwe odbiorniki prądu, światła, radio, podgrzewanie szyby, pobaw się elektryką i zobacz ile przeżyje
![]()
jak więcej niż 2 godziny, to jest ok
crimi napisał(a):Bezsensowne katowanie akumulatora. Z takim podejsciem do elektryki, nie chce znac Twojego podejscia do mechaniki

). Okazało się, że winą jest podgrzewanie lusterek, po prostu była gdzieś zwara i lusterka grzały cały czas.

adi_ napisał(a):dzieki za odp
aku kupilem nowy rok temu (mam jeszcze gwarancje) potrafie zostawic wlaczone radio na 3-4 h i odpala (62ah nie za maly? z tym ze ja robie glownie krotkie odcinki po miescie a po paru dniach nawet centralka pada )
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości