Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kredensiarz napisał(a):Przepływomierz - wyczyszczony, pomimo strzałów wizualnie bez uszkodzeń, klapka chodzi równo i swobodnie. Jak miałem LPG to przy 3500 obr. też przerywał, a na gazie przepływomierz nie jest używany, więc nie sądzę aby to była jego wina.
widziałem na allegro nie drogie przewody WN Kagera co sądzicie o tej firmie

a poważnie spróbuj ja użyłem kabla takiego jak sie podłącza zasilanie do wzmacniacza więc powinien być gróbszy. pozdro i powodzenia tylko poważnie sprawdź to... ja wymieniłem pół osprżętu nie potrzebnie..spróbuj doprowadzić jeszcze jedną mase z alternatora do budy z silnika jeszcze raz do budy i od akumulatora do budy...
mógłby ktoś mnie uświadomić 
pozdro i nie ma obrazy a są różne przypadki.
więc sprawdziłem pompkę paliwa niestety nie chodzi, chociaż po podaniu napięcia działa normalnie i dopiero gdy to sprawdzałem uświadomiłem sobie że mogę nie mieć paliwa w zbiorniku bo pompka chodziła tak jakby na sucho
także nie wiem czy to mogło być przyczyną tego że przerywała
przewody mam Bremi poza tym co idzie z cewki do aparatu bo tamten jakiś gówniany jest i obstawiałem ze to on dał :cen: ale teraz już nie wiem wiem że padł mi akumulator i jutro zaleje i naładuje dziś już mam dość
mam drugą pompkę z pływakiem ale w pompce mam inną kostkę
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość