Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
KAMIL napisał(a):NO I TO JEST ODPOWIEDŹ! Wielkie dzięki..te zegary wyglądają bardzo ładnie, schludnie..i.idealnie wręcz jak do e30 w porównaniu do tego gówna które sprzedają na allegro.
Jakbym miał Colibre w gazie i z neonami na spryskiwaczach to bym mógł kupować takie wynalazki. To samo tyczy sie zegarów w słupku. Ja spróbuję dać wskaźniki w miejsce popielniczki ale nie wiem czy się zmieszczą..muszę pomierzyć.
jezeli d arade to czy da rade podpiac to pod jakis kabel w kabinie jak tak to któryWaski napisał(a):panowie zakupiłem ostatnio 2 zegary vdo 1 ładowanie 2 cisnienie oleju i zastanawiam sie gdzie wpiąć kabel od ciśnienia oleju czy do rade podpiąć sie gdzieś pod ori czujnikjezeli d arade to czy da rade podpiac to pod jakis kabel w kabinie jak tak to który
ja znalazłem w wa-wie zakład który dorabia/naprawia przewody metalowo/gumowe do hydrauliki wysokocinieniowej i urządzeń napedzanych hydraulicznie (koparki itp), dorabiaja tez weże do klimatyzacji . koszt takiego przewodu to ok. 35zł , czas oczekiwania , od ręki, .
bo myslałem kupic czujnik co obsługuje zegar i kontrolke i wystarczy jedno wejscie
łatwo nie było ale jeszcze nie założyłem ich na stałe ale może dzisiaj je upchne i zostanie mi tylko czujniki podłaczyc
kamil.k napisał(a):orientuje sie ktos czy czujnik cisnienia oleju może byc od 0-10bar czy musi byc taki od 0-5bar
kamil.k napisał(a):ma ktos jakieś zniżki żeby taniej kupic taki czujnik
jackx-36 napisał(a):kamil.k napisał(a):orientuje sie ktos czy czujnik cisnienia oleju może byc od 0-10bar czy musi byc taki od 0-5bar
jak masz zegary 0-5 bar to musi byc taki czujnik bo inaczej bedzie przekłamywalkamil.k napisał(a):ma ktos jakieś zniżki żeby taniej kupic taki czujnik
a po co , nowy czujnik kosztuje w granicach 100zl i mozna bez problemu kupic na allegro, trzeba tylko poszukac
bo gdzies wyczytałem na internecie że byly takie zintegrowane i juz nie wiem jakiego szukac.na allegro widzialem jedynie takie z dwoma wyjsciami ale jedno pod zegar a drugie pod kontrolke
zaraz dolącze foto ale jest kilka rzeczy do poprawki ktore sam niewiem kiedy zrobie

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość