Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Michas napisał(a):nie bede sie wtracal ale jezeli ktos poleca debice zamiast matadora kumho czy baruma to nie mam wiecej pytan
Od tego wkońcu jest forum
Pytam tylko co o niej sądzicie.

SerekBMWE30 napisał(a):Witam, ja jako wulkanizator odradzam KUMHO i Matadora, osobiście polecam Dębice Frigo 2. Wbrew pozorom oponka ta powala niektóre lepsze firmy, cena rewelacyjna i opinie na necie rewelacyjne. Sam osobiście kupiłem takie oponki na zime. Ostatnio przeglądałem jakąś MOTO gazetkę i w testach najlepiej wypadł opona firmy Dunlop ale nie brali pod uwagę dębicy;)

davidx_net napisał(a):Tak się zastanawiam... w TESCO jest Dębica Frigo 175/65 149zł sztuka. Data produkcji jest podawana w 6 cyfrach... zawsze myślałem ze podaje się w 4 ( np 20 tydzień 05 roku) Ktoś mi wytłumaczy?

Przerabialem rozne opony i w tej chwili jestem juz wierny jednej marce - Dunlop.

davidx_net napisał(a):Najprawdopodobniej zakupie na zime Dębice frigo 2, Dunlop Winter sport M3 lub Response. A jak wygląda sprawa z rozmiarami? Opony będą na 14" stalówkach. Które bardziej polecacie? 175/65, 185/65 ? Bo też słyszałem różne opinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości