Globi napisał(a):na przód bym sie bał, ale na tył ja najbardziej, kup na przód nowe, a na tył będziesz miał 2 komplety
jak juz to nowe proponuje na tyl...lepsze opony powinny byc zakladane na tylna os...
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Globi napisał(a):na przód bym sie bał, ale na tył ja najbardziej, kup na przód nowe, a na tył będziesz miał 2 komplety
PaWeLeK_E30 napisał(a):nowe lub lepsze opony powinny być zawsze zakładane na tył.
PaWeLeK_E30 napisał(a):nowe lub lepsze opony powinny być zawsze zakładane na tył.

Dostałem je razem z E30stką przy zakupie, bieżnik był jeszcze wmiarę dobry i nie pomyslałem zeby sprawdzić datę produkcji
. Ostatnio przypadkiem przyszło mi do głowy aby sprawdzić ile latek mają te opony i sie przeraziłem jak zobaczyłem ze są z 1995r. Miałem chyba dużo szczęścia że przyjeździłem szczęśliwie poprzedni sezon. Chociaż nie jeździło mi się najgorzej na nich z tym że nie mam porównania do innych opon bo to była moja pierwsza zima za kierownicą jakiegokolwiek samochodu.Globi napisał(a):Jeśli ktoś nie używa auta z tylnym napędem do zabawy to wtedy proponuje wymienić opony co 3 lata na nowe, nie ważne w jakim są stanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości