Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

w ogole kto patrzy na spalanie w 3litrowym silniku
jak sie miejsci w 20 to jest ok
chyvba ze kupujesz E30 zeby oszczednie jezdzic po gazete rano
ja sie troche obawaielm spalania przed kupnem m20b25 ale i tak mam tu gaz wiec teraz mi to wisi czy pali 20 czy 10 litrow ... poprostu wlewasz i jezdzisz , konczy Ci sie to znow wlewasz ;d proste

koledze nawet chodzi o 3.5 litraEl Commandante napisał(a):w ogole kto patrzy na spalanie w 3litrowym silnikujak sie miejsci w 20 to jest ok
ale tak jak mysle zapas mocy by byl i trzeba by bylo silnika wysoko krecic ,wiec spokojna jazda
moze cie mile zaskakiwac spalanie 
Forum służy mi głównie do zbierania informacji a nie wylewania swoich myśli i udawania że jestem niewiadomo kim............................pedzels napisał(a):Ale walneliście odpowiedzi ..................................

pedzels napisał(a):Robie duuuuużo kilometów miesięcznie a zapasik mocy chętnie był chciał mieć pod nogą

już
elebele napisał(a):Pali dokładnie tyle ile Enzo napisał

Stammek napisał(a):ja jak mialem okzaje jezdzić e30 touringiem z m30b35 to za 20zl zrobilem ok.20km
jazda caly czas pelen ogien,biegi zmieniane przy odcince i gdzie sie dało latanie bokiem.

Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości