Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Pietrek napisał(a):Otwory montażowe będą pasowały, ale mechanizm nie będzie pasował do szyby ! Czy to jest tak bardzo nie zrozumiałe ? Co z tego że silniczek przykręcisz do drzwi jak nie poskładasz tego razem z szybą ?No chyba że jednach szcesz wymieniać również szyby ...
mam coś takiego w garażu , możesz podjechać i sobie pooglądać jak ta wiązka wygląda 
[/center]
[/center]PROZAC napisał(a):Bardzo podobne ale... Silniczki te same, zębatki też. Długości nożyc wyglądają podobnie więc powinno wejść. Brakuje takiej listewki ale przełożysz ją od siebie. Jak rozbierzesz to będziesz wiedział ocb. No i te plastitki co chodzą w prowadnicach są kwadratowe ale też możesz przełożyć okrągłe od siebie z korbowych podnośników. Upewnij się jeszcze czy wtyczki pasują i można zakładać.
Powodzenia
erp71 napisał(a):Od dedykowanych do e30 różni się, zaznacz na zdjęciach wymiary każdego elementu a ja zrobie fotki i podeśle dla e30 będziesz miał porównanie i ułatwienie dla ewentualnej modyfikacji. Pozdr.
bardzo by mi na tym zależałoPowrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość