Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

przy pompie ale której ,bo chyba nie przy zewnetrznej przy progu
Gdzie szukać przyczyny?? Ps. Dodam że jak się wyjmie pływak i jak nim ruszam to pokazuje prawdziwą ilość paliwa, zaczynam go wkładać wszystko jest ok ale jak już jest na swoim miejscu to strzałka wskakuje na 30
czy to możliwe że mam dwa pływaki zepsute??? Kiedyś działał normalnie dopiero jak zmieniałem pompę to sie tak zrobiło
cie przekłamuje, że wskazówka nie schodzi poniżej połowy. i tutaj niekoniecznie musi być przyczyną uszkodzony pływak, a wskaźnik w zegarachalgida napisał(a):ja miałem taką zawieche jak wsadziłem zegary od r6, bo tam jest większy zbiornik i wtedy zajecie przekłamuje, że wskazówka nie schodzi poniżej połowy. i tutaj niekoniecznie musi być przyczyną uszkodzony pływak, a wskaźnik w zegarach
Błażej0909 napisał(a):Ale ja nic poza pompą nie zmieniałem. Wszystko było ok wyjąłem pompę wsadziłem drugą i ten sam pływak i się zepsuło. Wychodzi na to że tylko od wyjęcia pływaka coś się zwaliło. naprawdę walczę z tym od pół roku i nie mogę dojść co to
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość