u mnie to zdalo egzamin wystarczy ze szyba pojdzie 2-3 mm w dol i nie zachacza o dach tam jest taki rant falda zeby woda splywala, oczywiscie jak bedziesz karczerem psikal w szczeline to woda wejdzie ale to chyba nie o to chodzi
Nie, obawiam sie tylko o splywajace krople wody po uszczelkach do srodka. Teraz mam szybe wysoko, ktora dociska uszczelki dachu, jak szybe opuszcze 2-3mm to tamtedy moze cos sciekac .. Ale sprobowc nie aszkodzi, tylko musze wywalic lenia z siebie
Ale jest taki problem z opuszczeniem szyby o te 2-3 mm ze bedzie bardziej swiszczalo w srodku. Jak jest do konca zamknieta/dosunieta to jest ladna cisza..nie biorac pod uwage tylnych ala slupkow
Post numer:#20przez mariusz_ek » 3 gru 2009, o 10:40
Menel opuść i zobacz...jak przedobrzysz to będzie świszczało bez opamiętania. U mnie świszczało dopiero przy prędkościach powyżej 150-160km/h (na niemieckich autostradach oczywiście ) a przecież rzadko się takie prędkości rozwija więc da się z tym żyć. Teraz już nie świszcze bo nowy dach mam i szybki troszeczkę podniosłem
kerad jak zdejmiesz boczki to jeśli choć trochę pomyślisz to znajdziesz te ograniczniki