Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
.. narazie chodzi dobrze.. nie kolebie go na boki jak wcześniej.. tyle że ogniem bucha przed katalizatorem i katalizator się do czerwoności grzeje.. Tak to się ładnie wkręca.. ale w jeździe mu mocy zbrakło.. więc nadal coś jest nie tak
przeprosiłem nie wystarcza ? mam wysłac Ci kwiaty?Bagor napisał(a):Zwracasz uwagę komuś, kto normalnie pyta, a komuś, kto odpowiada w grubiański sposób nie.
zrozumiałem swój błąd wybaczysz mi kiedyś czy karzesz wychłostac?Bagor napisał(a):Jest to łamanie netykiety i zasad dobrego wychowania. Rozumiesz już?
no tak Ty dałbyś mi ostrzeżenie i słusznie przyjmę je z pokorą .Bagor napisał(a):Widzę, że nadal nie rozumiesz, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że się nie nadajesz.
normalnie jestem bardzo miło zaskoczony.. Jestem Ci wdzięczny za te fotki.. Zaraz spojrzę i zobaczę co jest u mnie nie tak
bo masz całkiem inaczej podpięte niż u mnie
jakoś dziwnie przewody Ci na pokrywie leżą
..Pavelek87 napisał(a):Kosciu, dobrze ci auto chodziłobo masz całkiem inaczej podpięte niż u mnie
jakoś dziwnie przewody Ci na pokrywie leżą
..
Silnik dobrze pali i chodzi tyle że mam problemy z tymi obrotami tak jak wcześniej pisałem.
szczerze to nie miałem zbytnio czasu bo pierw panna wpadła do mnie a potem kumpel i się wieczór przedłużył.. no ale jutro jak wrócę z sądu to popatrzę z ta kolejnością świec na podstawie GMP.. Może tu właśnie jest pies pogrzebany.. Bo np u Kosciu są zupełnie inaczej świece podłączone niż u mniePowrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość