ja tam się nie gniewam bo w sumie nie mam powodu
Trochę poniosło nas
Następnym razem będe pisał aby mi opisa naprawę krok po kroku Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
u mnie trochę inaczej jest niz u Ciebie.. posłuchałem Escobar'a i było taj jak on mówił.. miałem zamienione przewody 2 i 3
..
.. wydaje mi się że po wymianie uszczelki troszkę mocy mu przybyło..

Pavelek87 napisał(a):A podłączyłemu mnie trochę inaczej jest niz u Ciebie.. posłuchałem Escobar'a i było taj jak on mówił.. miałem zamienione przewody 2 i 3
..

..
o kurde.. dziwnie ..

może ja potrafięPavelek87 napisał(a):Nie potrafię wyjaśnić co się z tym stało
nie odkręcałem go tylko ściągnąłem dekielek brązowy/pomarańczowy
razem z przewodami..

mimo wszystko upieram się przy swojej wersjiPavelek87 napisał(a):Escobar, ale ja wyciągając głowice nie wyjmowałem aparatunie odkręcałem go tylko ściągnąłem dekielek brązowy/pomarańczowy
razem z przewodami..
w sumie nie ale fabryka chciała żeby było inaczej.Pavelek87 napisał(a):Czy takie ustawienie będzie jakoś źle wpływało na prace silnika? Bo w sumie to normalnie chodzi mi autko..
to już grubsza rozkminka , masz sprawną sondę ? w jakich okolicznościach zaczyna falowac na zimnym /ciepłym ?Pavelek87 napisał(a):Słuchaj a czemu może mi tak dziwnie ,, falować "
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości