crimi napisał(a):Ja polecam Clariona DXZ389RUSB. Swietnie pasuje do wygladu deski rozdzielczej, przyjemnie gra.
Potwierdzam. Z nowego sprzetu najfajniejsze radio do e30.
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Menel napisał(a):M-Technic2, jesli piszesz o tym co ja wkleilem to ma wyjscie na zmieniarke..Czyli tez da sie podpiac wzmacniacz. Zdjecia radia pochodza z 8er, natomiast sa bardzo podobne i latwiej dostepne z e36.
,czyli wypadalo by kupic takie radyjko plus zmieniarke tak ? a czy zmieniarka musi byc z fabrycznego zestawu czy jakas inna np Blaupunkta? a moze zamiast zmieniarki da sie podpiac wzmacniacz? szczerze mowiac nie mialem nawet takiego ori radia w rekach, i jak wygladala by sprawa ewentualnego podpiecia tego pod instalacje z e30 ? (aktulanie ISO) czy da sie przerobic wtyczki itp? jakis elektryk chyba by to ogarna ,czy sa potrzebne jakies wieksze modyfikacje.

Macias napisał(a):znajdzie się jakiś szmaciarz

Mam i polecam.
Macias napisał(a):ale jakoś nie wierzę w "Radyjko gra bardzo ładnie"
Nic więcej do szczęscia mi nie potrzeba.LeonE30 napisał(a):A jeśli o mnie chodzi to lotto mi to czy miałbym Mantę czy Clariona. Ma fajnie wyglądać i pasować do kokpitu. Audiofilem nie jestem więc jakiś różnic w jakości nie jestem w stanie zauważyć i nie zauważyłem
Naciskam przycisk, szukam jakiejś muzy i w tle silnika coś tam sobie gra Nic więcej do szczęscia mi nie potrzeba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość