Czy wszystkie w cenach ok 130 ~ 140 zł są tej samej firmy ?
Podajcie mi linka które najlepiej kupić.

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Lord Lukasz napisał(a):Zamieniłem sie z kumplem który ma ten sam silnik i tutaj kolejna dziwna sprawa, u niego sie nie włącza moja a ta którą on mi dał tez sie włącza jak wskazówka dojdzie do połowy,
bandyta napisał(a):a u mnie temperatura silnika wynosi 70 stopni i nie wiecej dlatego chce wymienic wisco

KoAiS napisał(a):A temeperatura w korku, podczas wolnej jazdy roooośnie i rośnie!!!
[ Dodano: 16-08-2007, 12:10 ]
i myśle teraz nad takim... Nadaję się do użytkowania takie VISCO
MoRdAcK napisał(a):a co bedzie jezeli zamontowalem visco do mojego M20B20 od X5 i sie teraz mi sie samochod nie dogrzewa bo sie okazalo ze termostatu nie ma :/
moje pytanie jest takie.. czy jak zamontuje termostat to czy temperatura mi podskoczy do tej optymalnej "połowy" skali bo aktualnie trzyma się max na 1/4 a jak troszke wyzsze obroty wskoczy mi silnik to gołym okiem widac ze spada ponizej 1/4.. a moze po prostu mam za "mocne" visco?
MoRdAcK napisał(a):a co bedzie jezeli zamontowalem visco do mojego M20B20 od X5 i sie teraz mi sie samochod nie dogrzewa bo sie okazalo ze termostatu nie ma :/
moje pytanie jest takie.. czy jak zamontuje termostat to czy temperatura mi podskoczy do tej optymalnej "połowy" skali bo aktualnie trzyma się max na 1/4 a jak troszke wyzsze obroty wskoczy mi silnik to gołym okiem widac ze spada ponizej 1/4.. a moze po prostu mam za "mocne" visco?
jestem po "testach" zwiazanymi z 2 termostatami.. i rezultat jest nastepujacy:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość