a jeżeli po odpięciu wtyczki przepływomierza silnik przygaśnie to świadczy o tym że jest ona sprawna czy nie wykluczone że to jego wina?? nie mam nikogo na podmiankę i ciężka sprawa jest żeby pół samochodu nie wymienić bez potrzeby
...................................................................................................................................
zauważyłem że dzieje się coś takiego iż gdy odpalam ją sobie powiedzmy rano po dłurzszym postoju to do uzyskania tych 90 chodzi normalnie ładnie się wkręca nic nie szarpie na jałowym trzyma obroty itd gdy się zagrzeje to już porażka. Jak już chwile odsapnie i znów ją odpalę i wskaźnik w sumie pokazuje że jest już zimna powiedzmy po postoju 3 godzinnym to wtedy już od razu szaleje cały czas a jak już odstawię ją na nockę i rano znów odpalę to historia się powtarza czyli wszystko pięknie do pierwszego zagrzania no i potem cały ten

. Mogło by to być przez może jakiś czujnik temperatury np
...................................................................................................................................
byłem już u wszystkich mechaników w okolicy i jak na razie nikt mi nie dał rady pomóc

ale jeden magik mi mówił że to może przepustnica. Jest taka możliwość żeby takie właśnie objawy były przez nią

Po podłączeniu do kompa podobno nie wykazało żadnych błędów co jeszcze można spr

pomocy koledzy
[ Dodano: 01-02-2010, 21:20 ]byłem zmierzyć kompresje i wyszło tak 10 10,5 9 10 ten ostatni na początku pokazało 6 ale po ponownych próbach wskakiwało 10 czyli wygląda na to że kompresja chyba w porządku. Co jeszcze można sprawdzić?? pomocy bo już mi się płakać chce