tigre0070 napisał(a):kredensiarz, w 325i w standardzie chyba był check...
z tego co mi wiadomo (a wiec nie na 100%) to kazda R6 miala check
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

ten sterownik /przekażnik wycieraczki jest niewidoczny z zewnątrz a wyjścia ma skierowane do dołu i ta wtyczka jest właśnie do niego podpinana .Przekażnik przymocowany jest do tej poziomej blachy od jej wewnętrznej strony .kubol napisał(a):w sterowniku do którego dochodzą kable nie ma żadnego wejścia
Escobar napisał(a): ten sterownik /przekażnik wycieraczki jest niewidoczny z zewnątrz a wyjścia ma skierowane do dołu i ta wtyczka jest właśnie do niego podpinana .Przekażnik przymocowany jest do tej poziomej blachy od jej wewnętrznej strony .
). W tej chwil kiedy go podłączyłem spryskiwacz śmiga a wycieraczka nadal stoi.kubol napisał(a):Escobar napisał(a): ten sterownik /przekażnik wycieraczki jest niewidoczny z zewnątrz a wyjścia ma skierowane do dołu i ta wtyczka jest właśnie do niego podpinana .Przekażnik przymocowany jest do tej poziomej blachy od jej wewnętrznej strony .
Tak zaglądałem tam i go nie było. Teraz już wiem o co kaman, bo znalazłem sterownik/przekaźnik w schowku (który miał urwaną klamkę i udało mi się do niego dostać). W tej chwil kiedy go podłączyłem spryskiwacz śmiga a wycieraczka nadal stoi.

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość