Paul napisał(a):czy po prostu piny pasują ale nie chcą wejśc odpowiednio głęboko ?
DOKŁADNIE TAK - piny pasują, a nie chce się dać wcisnąć głęboko
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Paul napisał(a):czy po prostu piny pasują ale nie chcą wejśc odpowiednio głęboko ?
Paul napisał(a):kierownik napisał(a):w aucie bo jest taki ktory zalacza przod i tyl jednoczesnie i taki na dwa przyciski ktory dziala osobno.
jeden załącza tylko tył a drugi tył lub przód - jeśli masz jeden załączający wszystko to jest to jakaś samoróbka.

Ale przycisk do halogenów pojedyńczy
wyposażenie też łyse

kamiliusz3 napisał(a):Znajomy ma e30 wąską z 11/86 i z wierzchu ten przełącznik wyglada tak samo, jednak po wyciagnieciu go okazało sie że miał dwa piny z tyłu, z wyposażenia pusto.
Drugi znajomy ma e30 szeroką z 88 roku, NIE MA halogenów z przodu, a ma podwójny włącznik halogenów taki o ktorym mowiszwyposażenie też łyse
![]()
Więc nie wiem od czego to zależy, to sa 3 całkiem inne wersje z innymi włącznikami
pietrek89 napisał(a):nie ma 3ech innych wersji, tylko ten kumpel co ma przycisk a nie ma halogenów, poprzedni właściciel wyciągnął halogeny. Fabryka czegoś takiego nie wypuszczała, ludzie...

Paul napisał(a):vmasher, głowy nie dam ale wydaje mi się że nie musza być podłączone, za to światła przynajmniej postojowe muszą być włączone - to pewnie wiesz.

Paul napisał(a):vmasher, niestety tego Ci nie powiem
El Commandante napisał(a):bez halogenów kontrolka na zegarach powinna sie swiecic , u mnie swieci po wymontowaniu halogenow

Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości