Ciekawe urządzenie, wtykam w zapalniczke i mam w gniazdku przetwornicy 230
Jest to urzadzenie bardzo przydatne gdyż jak mniałem pewnego razu problem z praca silnika( na 4lub 5 garach chodził) wieczorem jak już ciemno było. Wyjołem sobie przenośną lampkę i mogłem normalnie poswiecic gdzie chciałem. Czasami jak biore gdzies lapa to tez wykorzystuje do ładowania 230 v jak i Telefon i inne bzdety. Kiedyś wpadł mi pomysł żeby podłączyć Creativa 2.1 pod 230v. i do czincze radia, Efekt zajebisty. Z przodu 2 głośniki średniotonowe ( w miejscu orygin.) na słupkach na wysokości lusterek gwizdki, a w kufrze subofer z dwoma głośnikami stereo
dzwięk bajeczka, czysty bass , normalnie pięknie gra w środku. Natomiast na zewnątrz słychać tylko lekkie bum bum. Może jest w tym ostra wiocha i nie dorówna normalnemu piecowi i wzmacniaczu nigdy, ale sa tego zalety i wady. Najwiekszym przypałem było jak zapomniałem wyjąć wtyczki z zapalniczki. Przetwornica była włączona z Creativem 24 H . Centralny otworzył tylko drzwi od strony pasarzera a kontrolki nawet sie nie zaświeciły, dobrze że mam dwa akumulatory
Ogólnie co sądzicie o takiej przetwornicy, jak można ją wykorzystać w aucie. Dodatkowo powiem że kątówka nawet na tym chodzi ale obroty ma takie że nic nie utniesz

. Przeciez sa ladowarki samochodowe czy specjalne zasilacze do laptopow.