Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
PawelTczew napisał(a):Witam! Mam problem. A mianowicie. Z poprzedniego auta zostały mi 2głośniki Pionner 25cm i zbytnio nie mogę znalesć na nie miejsca w E30 a grają bardzo ładnie. Myślałem o zrobieniu dziur w pólce.Ale jakiś sposób na to by sie zdał:) Lub też inne pomysły z góry dzięki:)
[ Dodano: 11-01-2008, 20:04 ]
może jakieś inne miejsce?

PawelTczew napisał(a):Siatex z Tesco to możesz sam sobie zamontować na czole:) Pytam bo nie wiem.A Ty mi bzdety wypisujesz. I po co?
PawelTczew napisał(a):Witam! Mam problem. A mianowicie. Z poprzedniego auta zostały mi 2głośniki Pionner 25cm i zbytnio nie mogę znalesć na nie miejsca w E30 a grają bardzo ładnie. Myślałem o zrobieniu dziur w pólce.Ale jakiś sposób na to by sie zdał:) Lub też inne pomysły z góry dzięki:)
[ Dodano: 11-01-2008, 20:04 ]
może jakieś inne miejsce?

noker7 napisał(a):
Poprzedni właściciel mojej beti wyrżął otwory na głośniki w tapicerce tylnych drzwi. Dla mnie to porażka. Narazie zamaskowałem je atrapami i czekam na zmiane tapicerki ale moze to dla ciebie bedzie rozwiązanie.
PawelTczew napisał(a):aha dzięki. Także sprzedam
naprawde nie ma sensu pchac wielkich głośników, bo to nie ma sensu. a to juz wogole jest bez sensu (żartowałem) niż 16,5 cm. dopasować tylko moc muzyczną do mocy radia i bedzie git. wielkie glosniki bez wzmacniacza i tak nic nie zmianią. a skrzynie basowe w e30 różnie sie spisują, o czym sie dowiesz, czytając forum.
deeste napisał(a):Zygi ale 16,5 bez cięcia blachy z tyłu chyba nie wejdą....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość