[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Prosz? o pomoc w zaprojektowaniu skrzyni

Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.

Post numer:#31  Postprzez haaasiu » 22 mar 2010, o 20:03

Co do wzmacniacza to First niebędzie ale Boschmann 1000w 2 kanałowy dokładnie modelu już nie pamiętam, niektórym wyda się pewnie śmieszna ta firma ale ja jestem z tego wzmaka bardzo zadowolony kiedyś do kompletu miałem jeszcze głosniczek Boschmann Z3 12DVC i naprawdę bardzo przyjemnie to grało:) trochę żałuje że pozbyłem się tego głośnika i rozważam ponowny jego zakup o dziwo cęna tego głośnika przez tyle lat zmalała niewiele a głośniki konkurencji (JBL PIONEER) potaniały bardzo, no ale to tylko takie moje spostrzeżenie w każdym razie dopóki nie posłuchałem wyżej wymienionego zestawu to o Boschmannie nie miałem dobrej opinii teraz jednak ta firma zyskała moje uznanie. Co do mojego bostona to miał być sprzęt tylko tymczasowy i kupiony w bardzo okazyjnej cenie w obecnej obudowie gra nawet fajnie zobaczymy czy w nowej skrzyni zagra jeszcze lepiej:) może zostanie na dłużej...Pozdrawiam wszystkich zwolenników jak i przeciwników Bostona :) Hasiu
haaasiu

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio & GPS