Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Prosiak napisał(a):...przepraszam,ale jaka manetka przy kierownicy do tylnej wycieraczki?
Pzdr.Prosiak :wink:
w kombiaku są dwa przyciski do włączania tylnej wycieraczki.Jutro sprawdze czy u mnie jest jakiś przekaznik.
Przekopałem prawie cale autko i moge wam powiedziec gdzie go nie ma
a plus tego taki ze kopiac za modułem od tej diabelnej wycieraczki znalazlem naprzykla sterownik centralnego
czyli tej paskudnej wycieraczki razem z reszta ustroistwa. Bezpieczniki mam wszystkie ok ale mam za to pare wolnych slotów. Jak sie zdenerwoje to pojade do ASO ale tego bym chcial uniknac.
Nezer napisał(a):Acha jeszcze jedno pytanie który bezpiecznik odpowiada za tylna wycieraczke i spryskiwacz bo na tej liscie z sam naprawiam jakos nie moglem tej pozycji odnalezc. Wogole na tych schemaatach z "sam naprawiam" nie ma schematu elektryki do kombiaka (a przynajmniej tej częsci roznej od sedana)czyli tej paskudnej wycieraczki razem z reszta ustroistwa.
(ciach)
Ok z pomoca bo z pomoca ale znalazlem sterownik do wycieraczki tylnej w e 30 touring. Mianowicie znajduje sie ona z tylu w bagazniku w lewym schowku nad zbiorniczkiem płynu do spryskiwania.
RadarPoz napisał(a):A drugi problem to oświetlenie wnętrza z którym nadal walczę- przeczyściłem wszystkie styki w drzwiach i nadal to samo- oświetlenie nie gaśnie po zamknięciu drzwi- musze ustawiać w położeniu środkowym- czyli stale zgaszone. Co ciekawe w bagażniku(touring) światło działa ok, tzn po zamknięciu klapy gaśnie. Zagadka...
RadarPoz napisał(a):Ale w tych kostkach jest (w schowku po prawej)
Czy tak powinno być?
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości