Wszystko co jest zwiazane z audio, nawigacją GPS'em, CB, TV itp.
Post numer:#1
przez WB » 2 maja 2010, o 18:32
Sprawa jest taka zaczelo sie od tego ze polamaly mi sie orginalne plaskie zaslepiki za lusterka wiec trzeba jej bylo wymienic szukalem zwyklych ale trafilem na takie do ktorych mozna w montowac tweetery z poczatku dalem soebie spokoj tylko ze w miedzy czasie wymienialem radio na Pioneer DEH-2200UB a glosniki na Hertz DCX oczywiscie 130 mm i 100mm na tyl i zaczely sie schody radio i glosniki hertza graja problem jest tylko z podlaczeniem wysokotonowych glosnikow te ktore byly w zakupionych przezemnie zaslepkach nie graja stierdzono ze sa popuste. Z tego co doczytalem i sprawdzilem to dwa kable mi wystaja jeden zolto szary grugi zielono szary. sparawidzilem czy inny glosnik bedzie dzialal ale nic z tego podloczylem jakis stary glosniiczek ale sie nie odezwal. nie wiem co robic i czy wogole da sie coz z tym zrobic wiem ze w orginalnych glosniakch byly juz zwrotnice itd. czy wzwiazku z tym tzreba bedzie sie bawic w montwanie zwrotnic nowych kabli itp.

pytam bo w tyh sparwach nie ma pojecia

-
WB
-
Post numer:#2
przez Michael » 6 maja 2010, o 14:56
Najprosciej pociagnac nawet przez kabine na chwilke nowe kalbe spiac głosnik i sprawdzic czy działa moze po prostu gdzies ci sie te przewody które w orginale masz przetarły i nie daja sygnału z radia zwrotnic bym na razie nie ruszał
-
Michael
-
Powrót do Car Audio & GPS