Potrzebuje info, najlepiej zdjecia prezentujace E30 na RSach 15tkach. Jest to pilna sprawa wiec bede wdzieczny za zainteresowanie i pomocne odpowiedzi!
pozdr
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!

. To, że bedzie potrzebna mega gleba to wiem, licze się z tym. Muszę się z tym wszystkim przespać. W grę wchodzi zamiana MTECHA II za te felgi więc nie jest to ot taka łatwa decyzja 
plotek napisał(a): W grę wchodzi zamiana MTECHA II za te felgi
do 15 cali faktycznie jest potrzebna duża gleba, Auto Domiera pokazuje jak wygląda e30 na takich felach. Wąska lampa z chromami + glebie wygląda przecudnie , napewno bym ich nie sprzedawał jakbym miał wąsacza
ogólnie to dużo chętnych mam.
deeste napisał(a):o widze ze kolega założył temat o moich felgach hehedo 15 cali faktycznie jest potrzebna duża gleba, Auto Domiera pokazuje jak wygląda e30 na takich felach. Wąska lampa z chromami na takich felgach + glebie wygląda przecudnie , napewno bym ich nie sprzedawał jakbym miał wąsacza
p.s nie dodałeś ze do twojego kompletnego Mtecha II nie dolicza się przednia dokładka którą najtrudniej znaleźćprześpij się z tematem mi się nie spieszy bo bbs rs 001 ma swoją wartość to nie są tanie felgi
ogólnie to dużo chętnych mam.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1047200370
hmm... wydawało mi się że opisałem iż nie ma przedniej dokładki...tak czy siak teraz już wiadomo
....Z dwojga złego, dobrze że brakuje dokładki przedniej niż np. progów albo listew bocznych.
pozdrUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość