Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Robcio_ napisał(a):a może on nie odróżnia mm od cm ?
a później do 15letniej kasi z wypizdowa ale musisz dolać za 15złGrzesiek2290 napisał(a):A może skręcić felge tak że rant do środka ,a bęben na zewnątrz
Tak czy siak taki dystans będzie katorga dla łożysk i spier*** całą geometrię auta.
No offence ale to będzie zawieszenie jak w przyczepie do ciągnika, koła będą skręcać pod takim kątem że od razu szykuj pod te 19" nadkola od Jelcza
ps.jeżeli wsadziłeś już taką kasę w auto i końcem końców będzie kicha jak chcesz je tyle wypchać (20cm-o zgrozo). Wahacza nie przesuniesz bo kielich zostaje na swoim miejscu. Opracy koła nadkolu z takim dystansem już pisałem. Generalnie wszystko dostanie po :cen: i nie wiem jaki był sens aż tyle wychodzić na zewnątrz. Teraz to E30 jest prawie tak szerokie jak długie
buahahha co to za temat
to forum jest dla miłośników BMW E30 a nie jakiś j**** bananow którzy chcą wsadzić słonia w :cen: skowronka na dodatek kpisz z kolegów z forum ....
?/ w czym masz problem? czy w czytaniu ze zrozumieniem?
?? nie ja na pewno ... nie układaj filmu pod siebie bo ja gram w innym filmie niż ty...
jak nie pasuje to znajdź lepsze forum
? zadajesz sobie te pytanie wewnątrz??? nie na zewnątrz..liczy się to wewnątrz!!! Zawiść polska nie zna granic dlatego nie mieszkam w tym patologicznym kraju. Gadajcie ze sobą i zazdrościcie sobie tak to typowo polskie myślenie ... 0 szacuku dla takich zawistnych cip i tyle
Masz jakies tam E30 z v8, napakwales w to kasy, a i tak nic ciekawego z tego niema ... V8 itp przerobki ma juz masa ludzi w polsce nie tylko w "better World" zapewne mieszkasz w Anglii albo tym podobnym kraju gdzie wiekszosc nieudacznikow powyjezdzala bo nie potrafila sie ogarnac na miejscu... Ja mam E30 V12 na manualu , coupe, z MT2 itd itp... i co z tego.. nie czuje sie z tym ani lepszy ani gorszy od kogos kto jezdzi E30 nawet 1.6 ....
jesteś na forum od 2 dni i się zachowujesz jakbyś był nie wiadomo kim, nazywasz mnie "dzieciarnią" obrażasz, myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość