[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Wasze opinie na temat mega szerokich dystansów???

Wszystko związane z modyfikacjami wyglądu zewnętrznego jak i wewnętrznego

Post numer:#16  Postprzez Robcio_ » 20 maja 2010, o 10:08

a może on nie odróżnia mm od cm ?
Darki i taty tuning WARIATY
Robcio_
Magister

Moje BMW: 325e
Nadwozie: Coupe
Silnik: M20B27
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 535d
Nadwozie: Touring
Silnik: M57TUD30

Post numer:#17  Postprzez Grzesiek2290 » 20 maja 2010, o 10:36

A może skręcić felge tak że rant do środka ,a bęben na zewnątrz :P

Tak czy siak taki dystans będzie katorga dla łożysk i spier*** całą geometrię auta.

No offence ale to będzie zawieszenie jak w przyczepie do ciągnika, koła będą skręcać pod takim kątem że od razu szykuj pod te 19" nadkola od Jelcza

ps.jeżeli wsadziłeś już taką kasę w auto i końcem końców będzie kicha jak chcesz je tyle wypchać (20cm-o zgrozo). Wahacza nie przesuniesz bo kielich zostaje na swoim miejscu. Opracy koła nadkolu z takim dystansem już pisałem. Generalnie wszystko dostanie po :cen: i nie wiem jaki był sens aż tyle wychodzić na zewnątrz. Teraz to E30 jest prawie tak szerokie jak długie :P
E30 325i 87' - rozebrałem i nie umiem złożyć
Grzesiek2290
Doktor

Moje BMW: 325i
Silnik: M20B2X

Post numer:#18  Postprzez Markus344 » 20 maja 2010, o 13:10

Robcio_ napisał(a):a może on nie odróżnia mm od cm ?

A może ty nie odróżniasz tuningu od polskiego agro tuningu? bo widzę ,że właśnie o to chodzi.... Ograniczenie do dystansu 3cm... WOW ale super!!! poproś mame żeby dała na wahe 30pln i w droge na dystansach 3cm.Bo to w pl jesteś już mega tuner!!!

Ja bawię się profesjonalnie,a co do kół ,to co ma CLS do poważnej firmy tuningowej BMW Hartge??? nie wiem może ma,znaczek podobny,pochodzenie,ale zapytaj taty co to za różnica dokładnie bo ja nie wiem. Zajrzyj na stronę Pana Hartge i zobacz felge C zrobioną na zamówienie po 9,5cala szerokości.

Nie mieszkam w pl ani nie zarabiam w pl więc mogę sobie pozwolić na więcej niż BBS-y które ma prawie każdy. Na bbs-ach 17" jeżdżę w zimę z racji hebli! a ostatnio pada nie tylko na starym kontynencie

No nic dziecinada jak sk..rw..syn. Moja bm nie zagości na żadnym forum - jedynie i ewentualnie jakaś gazeta. Nie robie nic dla publiki tylko dla siebie więc wklej zdjęcia -to do kolegów z dystansami 2,5cm.Nad moją e30 nie będziesz się tasował wieczorami i ustawki też z nimi, bo ja na ustawce z 1.6 1.8 2.0 się nie pokazuję!!!

60tysięcy???? co jest? gwint bila kosztuje 12k,fele 25k,a zakucie v8 ok.35k,nie mówiąc o najdroższych "detalach" które sumując dają mega kwotę- docelowo ma być tam około 130k,więc tak jak pisałem do mamy po 30 zł i cały dzień latanko w 1.6 :mad2: a później do 15letniej kasi z wypizdowa ale musisz dolać za 15zł

Dzięki wielkie tym którzy pisali poważnie ,a niedowiarki to piszą chyba z nudów między lekcjami. A do moderatora pytanko co to za dział Modyfikacje? filtra powietrza i super sportowe naklejki na maskę czy co? przecież większość tych wypowiedzi to przedszkole na poziomie intelektualnym może z 1 klasy podstawówki.

Pozdrawiam tunerów nie tjunerów

[ Dodano: 20-05-2010, 13:14 ]
Grzesiek2290 napisał(a):A może skręcić felge tak że rant do środka ,a bęben na zewnątrz :P

Tak czy siak taki dystans będzie katorga dla łożysk i spier*** całą geometrię auta.

No offence ale to będzie zawieszenie jak w przyczepie do ciągnika, koła będą skręcać pod takim kątem że od razu szykuj pod te 19" nadkola od Jelcza

ps.jeżeli wsadziłeś już taką kasę w auto i końcem końców będzie kicha jak chcesz je tyle wypchać (20cm-o zgrozo). Wahacza nie przesuniesz bo kielich zostaje na swoim miejscu. Opracy koła nadkolu z takim dystansem już pisałem. Generalnie wszystko dostanie po :cen: i nie wiem jaki był sens aż tyle wychodzić na zewnątrz. Teraz to E30 jest prawie tak szerokie jak długie :P

Jeszcze nie jest,ale będzie.

Mówisz geometria-a słyszałeś w wiosce o tzw. fasolkach dzięki którym negatyw na tyle możesz sobie regulować? jak sobie zażyczysz? :search:

nie słyszałeś -szkoda mógłbyś pisać wtedy prawdę a nie bzzzzduury

przód idzie mniej niż tył ale zawsze z 10cm będzie-pisałem że poszerzenia już mam---i nie wiem kto Ci dalej mówi o dystansach- czytaj ze zrozumieniem a będziesz miał łatwiej w życiu. Custom tarcze a nie dystans... Temat można zamknąć!!! bo ze zrozumieniem u małolatów słabo--- już dzwoniłem zrobią tarcze jakie sobie zażyczę.
Markus344

Post numer:#19  Postprzez El Commandante » 20 maja 2010, o 13:24

kup sobie beben od walca drogowego przerznij an pol i na to jakiś ładny naciąg oponki i smigasz jak wariat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: może będzie trzeba troszkę nadkola rozklepać ale dasz rade ;) buahahha co to za temat :mad2: to forum jest dla miłośników BMW E30 a nie jakiś j**** bananow którzy chcą wsadzić słonia w :cen: skowronka na dodatek kpisz z kolegów z forum ....
dałeś kasę za felgi to dasz i komuś kto CI je wsadzi jak trzeba... nikt tu nie widzi Twoich felg i samochodu i w wyobraźni sobie tego nie poskładamy....
Ostatnio edytowano 20 maja 2010, o 13:25 przez El Commandante, łącznie edytowano 1 raz
El Commandante
Stażysta

Silnik: M20B25
Instalacja LPG: TAK

Post numer:#20  Postprzez Markus344 » 20 maja 2010, o 13:25

kpie z dziecinady i leszczyństwa tak i prosiłem o poradę co do dystansów jak nazwa wskazuje!!!! a nie czy to ma sens czy nie ???/ w czym masz problem? czy w czytaniu ze zrozumieniem?
kto Cię pytał o moją e30?
???? nie ja na pewno ... nie układaj filmu pod siebie bo ja gram w innym filmie niż ty...
Ostatnio edytowano 20 maja 2010, o 13:29 przez Markus344, łącznie edytowano 1 raz
Markus344

Post numer:#21  Postprzez El Commandante » 20 maja 2010, o 13:28

no to Ci poradziliśmy :) jak nie pasuje to znajdź lepsze forum :)

[ Dodano: 20-05-2010, 13:30 ]
ile razy będziesz jeszcze edytował swojego posta ?
El Commandante
Stażysta

Post numer:#22  Postprzez Markus344 » 20 maja 2010, o 13:34

dokładnie byłem tu na chwilkę... Zawsze jest nie dobrze jak ktoś ładuje w pl duuużo w stare auto-- ale to normalne chciałbyś a nie możesz czy tak???? rozumiem bez odpowiedzi.... Widać po wypowiedziach jaka spinka panuje... czemu on a nie ja ??? zadajesz sobie te pytanie wewnątrz??? nie na zewnątrz..liczy się to wewnątrz!!! Zawiść polska nie zna granic dlatego nie mieszkam w tym patologicznym kraju. Gadajcie ze sobą i zazdrościcie sobie tak to typowo polskie myślenie ... 0 szacuku dla takich zawistnych cip i tyle
Markus344

Post numer:#23  Postprzez El Commandante » 20 maja 2010, o 13:46

ja tu bardziej widziałem spinanie z Twojej strony ... nikt Ci nie pisze ze złe robisz bo lądujesz kasę w E30 , każdy to praktycznie robi więcej czy mniej , slicznych E30stek na tym forum nie brakuje , wiec nie mów ze Ci tutaj zazdrościmy bo nikt nie widział czy masz w ogole E30... a jak by już tutaj taka zazdrość panowała to w każdej galerii z ładną E30 była by spinka itd ...
Twoje post śmieszne , ja jeżeli bym wydal 25k na felgi to nie zakładał bym tematu na forum tylko szukał fachowca od takich rzeczy i masz sprawę załatwiana
Jak juz ogarniesz temat to to możesz wrzucić opis w "złotej rączce" ;)
El Commandante
Stażysta

Post numer:#24  Postprzez Pinky » 20 maja 2010, o 13:56

Ale czym ty sie ekscytujesz ?? Masz jakies tam E30 z v8, napakwales w to kasy, a i tak nic ciekawego z tego niema ... V8 itp przerobki ma juz masa ludzi w polsce nie tylko w "better World" zapewne mieszkasz w Anglii albo tym podobnym kraju gdzie wiekszosc nieudacznikow powyjezdzala bo nie potrafila sie ogarnac na miejscu... Ja mam E30 V12 na manualu , coupe, z MT2 itd itp... i co z tego.. nie czuje sie z tym ani lepszy ani gorszy od kogos kto jezdzi E30 nawet 1.6 ....
Pinky
Uczeń

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#25  Postprzez Robcio_ » 20 maja 2010, o 14:18

Markus344, nawet mi się nie chcę komentować Twojego tajuningu :) jesteś na forum od 2 dni i się zachowujesz jakbyś był nie wiadomo kim, nazywasz mnie "dzieciarnią" obrażasz, myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś
Darki i taty tuning WARIATY
Robcio_
Magister

Moje BMW: 325e
Silnik: M20B27
Kolejne BMW: 535d
Nadwozie: Touring
Silnik: M57TUD30

Post numer:#26  Postprzez Piotrw85 » 20 maja 2010, o 14:54

Kolega (jeśli tak mogę nazwać jeśli nie to przepraszam) z better world nie wiem czy chce się popisać że ma hajs i wydaje to tu to tam nie wiadomo czy ma o tym pojęcie co robi ale mając kasę doprowadza swoją e30 do wymarzonego snu jeśli ją ma. Być może prowokacja czyjaś złośliwa napisała te posty bo nie sądzę żeby ktoś wypisywał takie bzdury na tym forum
Obrazek
Piotrw85
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#27  Postprzez Asia » 20 maja 2010, o 15:04

dobry taki koleś jak już nie możesz na kawę patrzeć
a ciśnienie wciąż za niskie :evil:
Ślicznotka wróciła odmieniona :)
Asia
Student

Moje BMW: 325ix
Nadwozie: Sedan

Post numer:#28  Postprzez TomekB » 20 maja 2010, o 15:25

O LOL, ale smark na forum zawitał :lol:
Ostatnio edytowano 20 maja 2010, o 15:25 przez TomekB, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
TomekB
Uczeń

Kolejne BMW: 330Ci
Silnik: M54B30

Post numer:#29  Postprzez michalmal » 20 maja 2010, o 15:25

Markus344, ja wiem że ta ksywa to przykrywka. Ty jesteś tede i tak na prawdę zastanawiasz się jak kółka z Navary wsadzić do e30. Panowie szkoda słów, marna prowokacja... Markus344 daje Ci zakaz odpisywania na mój post!!!
michalmal

Post numer:#30  Postprzez bart » 20 maja 2010, o 15:38

Chłopcze, nie myl pojeć i samochodów.

Pisałem o felgach z M3 CSL, a ty głuptasku wyskakujesz z felgami z Mercedesa CLS i jeszce się gorączkujesz, jak nie wiem, co.
Masz chyba duże kompleksy, czy co, że tak naskakujesz na kolegów i Polskę (chociaż i tak ci nie wierzę) :mrgreen:
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Strzelba
Zapoznaj się z regulaminem.
bart
Student

Moje BMW:
Silnik:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Modyfikacje