Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Markus344 napisał(a):Nie czytałem całego tematu bo jest dłuugi,ale wiem jedno. Poważne warsztaty tuningowe wożą auta do Białej podlaski- jest tam warsztat jedyny w pl który daje homologację FIA,czyli milicjant może jedynie podotykać klatki jak mu pozwolisz. Jak wepchasz się w kolejkę przed Hołkiem i innymi rajdowcami to zrobią Ci najlepszą klatkę w pl. Wiadomo u mnie w e30 koszt coś około 3500PLN -a jak ktoś chce taniej to są warsztaty,ale to lipa w porównaniu z nimi. Te gotowce do e30 to jakiś żart ktoś z tym zrobił... może służyć jako dekoracja,a co w tym pięknego???? nie wiem... Są tacy co żyją na pokaz to może dla nich... Trzeba zadać sobie pytanie po co klatka?? czy dla atestu czy dla bezpieczeństwa (jak sama nazwa wskazuje)...

rozumiem reklame ale samozachwyt jest niewskazanyX_E_O_N napisał(a):z rollbarem jest podobnie acz kolwiek mozesz wsadzic do tylu siedzenie bo rollbar to takie wielkie nieporozumienie ze :
- nikt nie da Ci na to atestu zadnego
- nie pomoze w niczym a w czasie wypadku napewno zrobi Ci wielka krzywde
- a juz nie wspomne o czyms co jest zrobione z aluminium bo to trzeba nie miec Boga w sercu zeby sie nie bac z tym jezdzic
Kolega Markus widze ze mocny zawodnikrozumiem reklame ale samozachwyt jest niewskazany
high-tech napisał(a):X_E_O_N napisał(a):z rollbarem jest podobnie acz kolwiek mozesz wsadzic do tylu siedzenie bo rollbar to takie wielkie nieporozumienie ze :
- nikt nie da Ci na to atestu zadnego
- nie pomoze w niczym a w czasie wypadku napewno zrobi Ci wielka krzywde
- a juz nie wspomne o czyms co jest zrobione z aluminium bo to trzeba nie miec Boga w sercu zeby sie nie bac z tym jezdzic
Kolega Markus widze ze mocny zawodnikrozumiem reklame ale samozachwyt jest niewskazany
Przeciez rollbar tez może być wzmocnieniem, jesli jest zrobiony zgodnie ze sztuką, bo nie mówię tu o rurkach skręcanych na wkręty do półki. Wiechers robi rollbary, wiec lipy by nie dali.
pozdro
??X_E_O_N napisał(a):jazda z rollbarem to dla mnie to samo co jazda z klatka bez pasow z normalnymi fotelami

? jak beda siedzenia tzn ze klatka jest niezgodna z zalacznikiem J a tym samym pozbawiona wszelkiego bezpieczenstwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości