czy cos innego pozdrawiamNasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
czy cos innego pozdrawiam
Michael napisał(a):pompa na pewno pracuje bo ja słychać i jest podłączona pod podgrzewanie tylnej szyby dziwny patent ale mam jechać do elektryka i to załatwić
)
lecz gdy jest wilgotno jest z tym problem krecac rozrusznikiem długi okres czasu nie ma szans na odpalenie :/ dwa razy wychlastałem juz aku :/ ale jak krece po pare sekund to puszczajac kluczyk to tak jak by odpaliła na ułamek sekundy na jeden cylinder i kaput :/ po ilus takich próbach udaje sie odpalic
ale problem nie ginie bo podczas gwałtowniejszego depniecia gazu jest cos ala odciencie :/ nie mozna jej wykrecic wyzej niz około 2,5 tys 3 tys obrotów a do tego gdy ja zgasze znów jest problem dzieje sie tak do momentu az sie zagrzeje tak na srednią temperature.
włoze zworke zamiast przekaźnika na pompe paliwa przed rozpoczeciem kręcenia tak by było na 100% paliwo w listwie
bo mi sie kabel od niego złamał tzn od tego który tam wmontowałem drugi ze starego silnika m20b20 to chyba powinien działac czy sie myle
;>Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość