[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Gumowe przewody paliwowe---PROBLEM

Wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem, itp. oraz wszystko o płynach, olejach itp.

Post numer:#16  Postprzez crimi » 3 lip 2010, o 16:45

Wpisz w allegro "OBEJMA-OPASKA ZACISKOWA GBS", to sa porzadne opaski. Gosc ktory je oferuje, ma tabelke z dosc duzym wyborem. Niewiem dokladnie jakiej srednicy jest ten waz ktory chcesz poskrecac. Najlepiej zmierz i zamow.
crimi

Post numer:#17  Postprzez szalwi » 3 lip 2010, o 22:45

i takiego czegoś właśnie szukałem ^^ Dzieki crimi za info
Obrazek
szalwi
Inżynier

Moje BMW: 320
Nadwozie: Coupe
Silnik:
Instalacja LPG: NIE

Post numer:#18  Postprzez Hammer » 5 lip 2010, o 00:01

szalwi napisał(a):Hammer, Ale użyj dobrych obejm ,bo Cie strzeli h.uj jak mnie gdy robilem to. Wiadomo ze musi to byc mocno skrecone ale gdy obejma przeskakuje niebędąc jeszcze mocno skrecona to nic dobrego niewrozy tym bardziej w komorze silnika. Spróbuj pare obejm z przynjamnije 2 sklepów (Ale z dala sie trzym od castoramy i obi itp.) Pozdro:)

szalwi Mnie tez juz dzisiaj chciało cos strzelić tylko że z zamontowaniem tych dwóch weży wodnych do kolektora i zakręceniu ich.
Troche czasu kombinowałem ale znalazłem na to system jak to w miare sprawnie złożyć i poskręcać :D Jutro składam wszystko ładnie do kupy.

crimi dzieki za namiar na te opaski. Chociaż kupiłem już jakieś w pobliskim motoryzacyjnym i wydają sie być ok. pozdro
*Kupię Maskę BMW E30 Diamantschwarz, Stan Idealny!
Hammer
Student

Moje BMW: 318iS
Nadwozie: Coupe
Silnik: M42B18
Instalacja LPG: NIE

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika & Części