Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
z tego co mi wiadomo to nieCzy obc2 różniły się jakoś sposobem podłączania dla każdego innego modelu silnika w których były montowane?
obc nie jest podpinane do zbiornikakuerone napisał(a):w jaki sposób wiązka jest np podłączona pod bak paliwa, w jaki sposób czujnik jest tam umieszczony
kuerone napisał(a):Wiem że podpina się wiązke pod licznik, podpina się immobilajzer, przeciąga się czujnik temp., wsadzam gong i kostki bezpieczników, tak?
tego sterownika nie ma w aucie a jest to tak naprawdę immobilizerkuerone napisał(a):W skład "kompletu" OBC2 wchodzi sterownik.
Zastępujemy go tym co aktualnie siedzi w beemce? czy jest to zupełnie inny sterownik którego nie ma w aucie...
nie manetkę podłączamy do wiązki obckuerone napisał(a):Aha i z tego co udało mi się przestudiować do zegarów podłączamy wtyczkę która wychodzi od manetki kierunkowskazów. Ale czy to jedyna wtyczka którą tam podłączamy?
Strzelba napisał(a):jeden jedno pinowy kabelek który się wpina do zielonej kostki
[/center]
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość