Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
!!!!!!
wrona napisał(a):
najciekawsze jest to to ze nie każda 13 zmieści sie w ori miejsca i tez jest to ważne dla kupujących na allegro!!!!!!
jutro napisze jaka jest max głębokość głośnika 13 cm montowanego bez problemowo
pozdrawiam wrona
i kra rewelacyjnie z tyłu też 16 tki do tego mac audio i zasilanie Alpine a co do miejsc oryginalnych to nie ma porównania 13 a 16 różnica kosmiczna tylko trzeba wszystko wygłuszyć bo jest tam dużo cienkiej blachy nawet roczka od maski pasuje bez dystansuMozna sie jeszcze pokusic ze skierowaniem osi glosnika w strone odsluchu czyli naszej glowy. Wiadomo ze z takich 16tek powinnismy oczekiwac dobrego wokalu niekiedy kickbasu. Wokal=kierunkowoscPawel BMW napisał(a):tak zamontowane glosniki zagraja 3 razy lepiej jak w oryginalnym miejscu
.

ale robota pierwsza klasa ja mam identyczne z głośnikami w oryginalne miejsca drzwi nie chciałem niszczyć a mi wystarcza i bass dobrze słychać mam schowek na narty i podłokietnik leży wiec dźwięk sie dobrze wydostaje fotele pracują
ogólnie to fajna zabudowa w bagażniku ja chce zrobić coś podobnego ale właśnie głośnik w schowku na narty w tym otworze dokładnie i wzmacniacz jakoś zamontować bardziej profesjonalnie niż tylko przykręcony do blachy od bagażnika od góry pod szybą

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość