heh to powiem jak to u mnie w końcu wyszło bo wlasnie dzis poswieciłem niedzielny, swiateczny poranek na zrobienie porzadku w aucie i przy okazji wstawienie w koncu radia po niedawnym remoncie budy...
tak wiec z przodu mam 16cm pioneery dwudrozne (pozostałość po poprzednim właścicielu

) a z tyłu w półce były dziury na elipsy 6x9" wiec temu takie musiełem zakupic. Poszedłem jednak po rozum do glowy i skoro te z przodu ładnie graja to na tył wstawilem najzwyklejsze dwudrozne alphardy. Zrozumcie chodziło mi o to aby poprostu cos tam siedzialo i nie straszyły dwie wielkie jajowate dziury

Pochwalic sie moge jedynie że wraz z glosnikami nabylem metr bieżacy czarnego materialu którego uzywa sie do obijania skrzyn do subwooferów a ja zamierzam nim obić sobie tylna połeczke aby pasowała do podsufitki, jednak chyba dopiero po zimie bo narazie mi sie nie chce juz grzebac w srodku chociaz kto wie. mam nadzieje że po wykonaniu tej półki elipsy przestana tak rzucac sie w oczy bo proste czarne maskownice głosnikow powinne ladnie zlać sie z kolorem obicia i wtedy bedzie dobrze
Najwazniejsze ze calosc czyli CD Kenwood + 16cm Pioneer z przodu oraz 6x9" Alphard z tyłu gra w miare ladnie i czysto. Mnie wystarcza bo nie jestem jakims tam zapalonym fanem car audio