Mam nietypową prośbę do forumowiczów którzy posiadają w swoich autach M50B25 na vanosie lub być może ktoś gdzieś posiada taki silnik z instalacją gdzieś w piwnicy, Potrzebuje rozpiski, zdjęć, lub czegokolwiek co pomogłoby mi podpiąć poprawnie instalację tego silnika. Może ktoś gdzieś ma ściągnięty kolektor ssący i mógłby mi podać jakie kolory kabli idą do poszczególnych czujników. W trakcie swapowania mechanik wprowadził mnie w błąd i kazał odpiąć mi całą instalacje z silnika twierdząc że nie ma możliwości pomylenie się w ponownym jej składaniu,a jednak jest kilka takich samych wtyczek i po złożeniu wszystkiego do kupy auto chodzi ale po dłuższym użytkowaniu przechodzi w tryb awaryjny i kręci się do 3,5 obrotów chcąc kręcić wyżej przerywa. Jestem niemal pewien ze instalacja jest źle podpięta ale żeby to dobrze zrobić musiałbym mieć najlepiej podane kolorami co i jak jest podpięte w poprawnie działającym silniku, podłączałem go pod kompa i wyskoczył błąd
42-speed signal interrupted więc na 100% coś jest zamienione i komp to źle sczytuje
Jestem nawet w stanie komuś zapłacić za pomoc w tej sprawie bo już nie mam siły a w tej sytuacji to jest h.. nie jazda.
[ Dodano: 11-02-2011, 00:08 ]
temat można usunąć problem rozwiązany