Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kerad napisał(a):Mam Uniroyal Rainsport identyczne jak napisales na borbetach,sa bardzo dobre na deszcz,nie widze zadych minusow
doktorkazdadiagnoza napisał(a):Z doświadczenia szczerze polecam, przy lataniu bokiem ścieraja sie 2-3 razy dłuzej niż zwykłe. Wiem, ze beda na codzieni tez polecam, nie dość że maja zajebisty bieżnik to jeszcze super właściwości jezdne, odczuwalne szczególnie w czasie deszczu
Mówiłem o Toyo of kors

bono20002 napisał(a):doktorkazdadiagnoza napisał(a):Z doświadczenia szczerze polecam, przy lataniu bokiem ścieraja sie 2-3 razy dłuzej niż zwykłe. Wiem, ze beda na codzieni tez polecam, nie dość że maja zajebisty bieżnik to jeszcze super właściwości jezdne, odczuwalne szczególnie w czasie deszczu
Mówiłem o Toyo of kors
Z doświadczenia.....![]()
....mam inne odczucia co do Toyo (ogólnie ), ścierają się 2-3 razy szybciej niż np. dunlop, yokohama, pirelli, bardzo dobre na suche nagrzane nawierzchnie, na deszcz nie polecam, do naciągu itd najlepsze opony, mimo opinii że pękają (owszem pękają ale może 15 letnie jeździłem na nowych, rocznych i 10 letnich i nie pękły przy naciągu )
Na tych proxes 4 nie jeździłem, ale na innych owszem, dużo i często.
Uniroyal - wytrzymałe, nawet kilku letnie zachowują dobre właściwości ,ciężko się ścierają, odpowiednie i na deszcz i na suche nawierzchnie, nie parcieją zbtnio mimo upływu lat, do naciągu średnie wg mnie.

doktorkazdadiagnoza napisał(a):bono20002 napisał(a):doktorkazdadiagnoza napisał(a):Z doświadczenia szczerze polecam, przy lataniu bokiem ścieraja sie 2-3 razy dłuzej niż zwykłe. Wiem, ze beda na codzieni tez polecam, nie dość że maja zajebisty bieżnik to jeszcze super właściwości jezdne, odczuwalne szczególnie w czasie deszczu
Mówiłem o Toyo of kors
Z doświadczenia.....![]()
....mam inne odczucia co do Toyo (ogólnie ), ścierają się 2-3 razy szybciej niż np. dunlop, yokohama, pirelli, bardzo dobre na suche nagrzane nawierzchnie, na deszcz nie polecam, do naciągu itd najlepsze opony, mimo opinii że pękają (owszem pękają ale może 15 letnie jeździłem na nowych, rocznych i 10 letnich i nie pękły przy naciągu )
Na tych proxes 4 nie jeździłem, ale na innych owszem, dużo i często.
Uniroyal - wytrzymałe, nawet kilku letnie zachowują dobre właściwości ,ciężko się ścierają, odpowiednie i na deszcz i na suche nawierzchnie, nie parcieją zbtnio mimo upływu lat, do naciągu średnie wg mnie.
Nie doczytałem, miałem na myśłi T1R bo z takich najczesciej korzystam
doktorkazdadiagnoza napisał(a):
Nie doczytałem, miałem na myśłi T1R bo z takich najczesciej korzystam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość