kubix Ty masz przyglebioną E30? Bo ja to na tych zdjęciach co dałeś to bym 20 km/h spokojnie z zamkniętymi oczami przejechał.kubex napisał(a):taj kaj piszesz:) trzeba bacznie obserwowac jezdnie i uwazac na naszych zajeb...ch przejazdach kolejowych i tramwajowych
Ja najbardziej boję się wjeżdżać w zdradliwe polne drogi z pasem zieleni po środku, gdy mam 4 osoby na pokładzie to już wiem że będę tarł miską i tłumikiem środkowym, jakbym wolno nie jechał, teraz tylko kwestia jechać wolno żeby zawieszenie się nie ruszało i żeby mocno nie dostał w podwozie, a jedynie się lekko ocierał. I tak tłumik środkowy mam pogięty.
Oryginalna plastikowa osłona nie ma sensu wg mnie, bo jak do miski mam 12 cm to do osłony będzie już pewnie z 8. Więc osłona będzie bardzo często dostawała po :cen: i długo nie posłuży.

bo byla ubita droga dalej bys chyba zawieche z tłumikiem i miska zgubił. Wiez mi wiem co mowie bo jechalem ta droga. nie bede sie spierał gdzie i jak szybko przejade ta droga nie była łatwa do przejechania. bunie mam zglebiona looknij do galerii pozdro
no szlak mnie trafi
biore sie za robienie osłony do mojej buni

!!!!!!!! nie rozbita miske jakbys znalazl sie w sytuacji takiej jak ja (wysokosc haka okolo 15 cm a ja go jeszcze kolem podbilem )