mck napisał(a):E30 i moduł komfortu? O_O
Tak, kilka razy wrzucałem link do allegro.
Na bank sciemnia się oświetlenie wnętrza po zamknięciu drzwi "efekt kina
Co do domykania szyb to nie wiem.
Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
mck napisał(a):E30 i moduł komfortu? O_O
kamil.k napisał(a):udało mi sie podłączyc szyby przez dwa przekażniki ale nie działaja przy otwartych drzwiach ;/ nie wiem gdzie tkwi błąd bo zrobiłem według schematu z forum
Dantte26 napisał(a):kamil.k napisał(a):udało mi sie podłączyc szyby przez dwa przekażniki ale nie działaja przy otwartych drzwiach ;/ nie wiem gdzie tkwi błąd bo zrobiłem według schematu z forum
do tej opcji jest potrzebny kolejny obieg z dodatkowym przekaźnikiem...
jutro to rozwale i dojde zeby działało przy otwartych drzwiachkamil.k napisał(a):to po co sie podłącza pod krancówke przy drzwiachjutro to rozwale i dojde zeby działało przy otwartych drzwiach
może masy nie łapie

bo dzisiaj walczyłem i prawie podłaczyłem ale musze poszukac jakiegos schematu
może masy nie łapie
Pacher napisał(a):Jak mi padły szyby i działały tylko po otwarciu drzwi to okazało się że szczelił bezpiecznik 17, sprawdź też przekaźnik K5- on też może być.
Najlepiej napisał Pietrek:
sprawdź u siebie czy krańcówka przewodzi prądmoże masy nie łapie
![]()
No proszę cię... he he
kamil.k napisał(a):krancówka tez działa bo lampka oswietlenia w podsufitce działa normalnie i jak ruszałem krancówka to przekażnik cyka
Arczi e30 napisał(a):siema ...
mam małe pytanko jeśli chodzi o wykończenie .. zwieńczenie założenia ele. szyb .. w ASO zakupiłem zaślepki na otwory w miejsce korbek .. jednak nijak nie da sie ich założyć .. w sensie takim że otwory wygladają na mniejsze niż średnica zaczepu zaślepek ..
pytanie ..
czym powiększaliście otwory .. jakąś otwornicą czy normalnie nożykiem ?
.. zdziwiłem się ze ten zaślepki nie pasują odrazu .. chciałem je jednak założyć na boczkach, które są na aucie .. moze trzeba zdjąć boczki i wcisnąć to na hama
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość