Szukałem i nie znalazłem.
Mam do was pytanie.
Leje mi się z przewodu paliwowego na wysokości drzwi przednich pod autem.
I jestem zmuszony wymienić przewody.
I teraz do was pytanie, jakie kupić zamienniki?
Mogę zamienić je na gumowe? Jeśli tak to jaka grubość. I jak je zamocować pod autem żeby to wszystko było ok. Ktoś kto to robił proszony o sugestie. Co i jak. Dzięki.
wymieniałem rurki ale stosowałem miedziane z metra pod LPG...odpowiednie dogięcie i średnica i udało się zamocować rurki w oryginalnych zaczepach...co do oryginalnych rurek to nie orientuje się jaka cena...
MOJE WIERNE e30: viewtopic.php?t=20734 /// Dolnośląska Grupa Rabunkowa /// E30 idzie w żółte blachy
ja mam powrót paliwa miedziany z lpg. zalezy jak stoisz z kasą. mozesz wymienic ten kawałek co leje na gumowy albo cały gumowy załozyc. koszt gumowego przewodu paliwowego to 8-16zl za 1m w zależności gdzie.
Post numer:#7przez bmw320i_e30 » 2 cze 2011, o 22:45
ja niedawno wymieniałem wszystkie 3 czyli zasilający, powrót i odpowietrzenie i do tego hamulcowy ten co idzie od serwa na tył kupowałem ori bmw i płaciłem za wszystko 320 zł
Witam Panowie.
Z góry przepraszam,że w tym temacie robię bałagan, ale nie opłaca mi się zakładać nowego.
Mianowicie potrzebuje informacji na temat średnicy przewodu paliwowego. Ile wynosi? Myślałem,że Pan w sklepie posiada jakąś wiedzę na ten temat,ale nie był zbyt pomocny niestety.