Czy da sie zastapić wyswitlacz w obc 1 na jakis inny,moze nowy idzie kupić??? bo mój wlasnie zaczyna sie rozlewać
i nie wiem co z tym zrobić.Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Czy da sie zastapić wyswitlacz w obc 1 na jakis inny,moze nowy idzie kupić??? bo mój wlasnie zaczyna sie rozlewać
i nie wiem co z tym zrobić.

yoshi napisał(a):kaktus, wiązka jest wpięta w zegary (żółta kostka) potem słupkiem idzie niżej pod kolumnę kiery i tam wpięta jest do gongu (czarna wtyczka) i do czujnika temp. (biała wtyczka), wychodzi na zewnątrz do komory silnika i sobie idzie do lewego wlotu powietrza gdzie jest czujnik temp.
Czas demontażu ok. 15min
(będzie wygodniej)
on sie zalamieyoshi napisał(a):kiera won(będzie wygodniej):
http://moto.allegro.pl/item605113252_bm ... dbany.htmlSerekBMWE30 napisał(a):witam, podpinam się do tematu. mam problem z termometrem zewnętrznym w OBC I. po podłaczeniu termometru do kabelków pokazuje +50stopni. Co może byc nie tak, odłączony czujnik to jest -30, podłączyłem czujnik pokazuje +50, podłączyłem inne termometry i też pokazuje +50. gdzie szukac przyczyny?
podpinam pod stary i.... znowu -30... Ratujcie. Jak sprawdzic czy nie jest walnięta instalacja kabli? (kompletnie się nie znam na takich rzeczach) Natomiast wczoraj ustawiłęm poprawną godzinę w obc1 i przez około 2 h pokazywał temp. Wiecie może o co jeszcze jest zepsute? Dodam że wtyk pod czujnik został mega wyszorowany i zapśikany różnymi specyfikami:) Można np zrobic test kabli tzw na krótko ucinając "jakieś" kable pod obc i podłączyć czujniczek żeby przetestować czy to nie wina kabli?Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości