Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
jakubmw320 napisał(a):raczej moja nie jest starym zlomem oliwki mi nie bierze oboty trzyma rowniutkie
[ Dodano: 03-05-2009, 21:16 ]
jeszcze dzisiaj powyrzej 2 tys obrotow strzelila mi na gazie czy wina tego moga byc zurzyte swiece zaplonowe
maaaad napisał(a):Michał M20B20 napisał(a):Żadne M20B20 nie ma fabrycznie 130 KM. Są 122
Jak już jesteś taki dokładny, to żadne m20b20 nie ma fabrycznie 122 KM. 122 km miała stara "eta"(czyli m20b27).
Memphis napisał(a):Michał M20B20, No to pochwal się, gdzie chemię kończyłeśChoćbygaz CNG ma około 105. Jak jeździsz na benzynie 98 w m20 to gratuluję! Producent skonstruował tą jednostkena 95 oktanów, a nei na 98
Może paliwo rakietowe zacznij lać do buni:>
maaaad napisał(a):Memphis napisał(a):Producent skonstruował tą jednostkena 95 oktanów
Na 91
Michał M20B20 napisał(a):Według mnie nie ma wyżej oktanowych paliw niż 100
Shell Vpower Racing+ ma gwarantowaną LO 101(tylko że nie w PL).
Paliwa wyścigowe - ok. 102 oktany, jak nie więcej. Bioetanol E85 - 104 oktany.Michał M20B20 napisał(a):Jednak póki co zostanę przy etylinie.
Ciekawe, gdzie ją dostaniesz, bo już dawno wycofano ją z obrotu
No bo ja czuje ze ono lepiej idzie ale patrząc na filmiki na YT np na ten :
kratek napisał(a):ten silnik nie puszcza nawet dymka i wogole chodzi bardzo ładnie - jest w super stanie.
kratek napisał(a):Noi wychodzi licznikowo 9,7-9,8 s
), bo jest o sekundę lepszy niż podaje fabryka
Nawet biorąc pod uwagę bład wskazania (w obu moich e30 wynosił ok. 6-7 km/h), to masz wynik bliski serii.Pietrek napisał(a):kratek napisał(a):Filtr paliwa jest w progu od strony kierowcy
na lewej podłużnicy, z kanału najlepiej widać.
Powrót do Układ paliwowy & Spalanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości