[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

poszerzenie b?otników brock b1

Wszystko na czym sie toczą E30-stki

Post numer:#16  Postprzez M-Technic2 » 10 lis 2011, o 18:00

odgrzeje troche temat ,mam podobny problem tyle ze brocki j9 et15 weszly bez zadnego dystansu nic nie obciera, gleby mocnej nie ma ale nie jest tez koza ,tak czy siak wystaja i to raczej za duzo ,nie wiem czy az tyle sie zchowaja jak sie jeszcze zejdzie w dol (negatyw wspomniany wczesniej) ,pytanie moze czy grubosc lagi ma cos wspolnego z tym ze u jednych wystaje u drugich nie ? bo co mi sie wydaje ze to tu moze byc ten bol.
M-Technic2
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#17  Postprzez mck » 11 lis 2011, o 00:50

grubość lagi nie ma znaczenia dla wystawania kół. Za to podobno przy grubej ladze i 9J feldze maksymalne ET to 10-12 (u kolegi zakładaliśmy keskiny 9j et15 i nie weszły, musiał wpaść dystans.)
Obrazek
mck
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Post numer:#18  Postprzez M-Technic2 » 11 lis 2011, o 09:18

czyli wychodzilo by ze moge miec .lub mam cienka lage skoro nie potrzebuje dystansu do et15 z brockami , w poprzedniej e30 mialem na 100 cienka lage i dystans pod borbety j9 et15 musialem zalozyc , chyba ze sie myle i to nie ma znaczenia. nie wiem trzeba by to troche skorygowac bo nie jest ladnie, moze cambery bedzie trzeba zalozyc albo 7.5 na przod...,patrzac pod zjdecjach na necie to one faktycznie tak wystaja u wiekszosci ,ale nie u wszystkich ,ciekawe czemu.
M-Technic2
Stażysta

Moje BMW:
Silnik:

Poprzednia strona

Powrót do Felunek & Opony