Witam. Kupiłem Brocki B1 do swojej E30 16- ki 4 x 9 cali, są w kolorze czarnym ale oczywiście taki kolor mi nie odpowiada i mam dylemat jak je pomalować:
chciałbym na Biało ale nie wiem czy to dobrze będzie wyglądać, macie może zdjęcia jak by to wyglądało w Białej E30 coupe M tech II
swoją droga widziałem na allegro B1 w oryginalnym malowaniu i tam były założone ma białej E30 i nie wyglądały za dobrze, przynajmniej mi sie tak wydawało
Grzesiek2290, te twoje też ładnie wyglądają ale ja mam całe czarne i nie widzą mi sie kompletnie, jak wchodze do garażu to ledwo je zauważam bo sie zlewają z oponą
Biały optycznie powiększa felgę wiec co za tym idzie fajnie wygląda na tym niska opona i biala buda.
Na sezon swoje bbsy bede malował na biało plus rant w polerce. czarne mam teraz i jest biednie.
Post numer:#13przez cedro23 » 17 lut 2012, o 00:52
tylko że z polerka to wkurza mnie to że szybko śniedzieją i trzeba co jakis czas jechac jakąś pastą do aluminium a i tak z czasem efekt coraz słabszy. Miałem kiedyś ran i trochę mnie to wnerwiało a jak pomalowałem klarem to juz sie tak nie świeciły, wiec raczej na 90% beda białe tylko nie wiem czy dac taki sam kolor jak nadwozia czy deko inny