Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
Jasmen napisał(a):Ciężka sprawa z całą wiązką bo wtedy trzeba wymienić też skrzynke bezpieczników a co za tym idzie całą! instalacje w aucie, nie dość że rozbierania i roboty dużo to jeszcze trzeba mieć wiązkę z auta o takim samym wyposażeniu, no chyba że masz golasa to wtedy problem mniejszy
. Wiosną i tak będę wyjmował wykładzinę itd, żeby założyć ori wiązkę centralnego i przerobioną szyb elektrycznych, więc w sumie niewiele więcej pracy przy wyjęciu całej wiązki z auta. Powoli zaczynam przychylać się to tej opcji, mam jednak pewne wątpliwości. Mam wysoką chłodnicę m40 i chyba jest tam czujnik poziomu płynu, tak samo m52 na pewno ma czujnik poziomu oleju. Natomiast potrzbowałbym zbiorniczek do spryskiwaczy na pewno inny, moduł świateł w bagażniku, skrzynkę bezpieczników, wiązkę no i człowieka, który wyciągnie to wszystko w komplecie.Alan126 napisał(a):najlepiej poszukac ori wiazke od m20
Właśnie rozkręcam wąską z m20 i checkiem, do tej pory uciałem tylko kable od kierunkowskazów przednich tuż przy nich 
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość