wojtaq napisał(a):diaks w ręce i szlifuj ile trzeba
Zapraszamy do naszej firmy, w gratisie możemu rzucić kilka zwojów w piach

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
[/center]kratek napisał(a):Dystansu nie chce zeby kola nie wystawaly za bardzo bo to nie podoba mi sie.
dawidzik;) napisał(a):ja u siebie pomimo dystansu 5mm i tak musiałem szlifować jarzmo, ile zeszlifowałem jarzma to raz a reszta dotarła się podczas jazdy. 2mm jak zeszlifujesz to raczej na niewiele się to zda. Kołuj dystans 5mm tylko z kołnierzem!
Ps. mam grubą lage i b20;)
buhaaq napisał(a):W m20b20 były cienkie i grube lagi. Tak samo tarcze i bębny, stabilizator z tyłu i bez.

Grzesiek2290 napisał(a):Wg mnie też nie może chyba że felga ma większy otwór centrujący niż piasta

dawidzik;) napisał(a):dahrek: wg ciebie dystans 5mm nie może mieć kołnierza centrującego?
Grzesiek2290 napisał(a):Wg mnie też nie może chyba że felga ma większy otwór centrujący niż piasta

Grzesiek2290 napisał(a):Gruba laga:
318is, 325i (ale pierwsze miały cienką z tego co mi się obiły o uszy aczkolwiek nie dam reki uciąć bo najstarsze 325i jakie widziałem to 87' ,a jak wiadomo szły od 86...)
Ponadto każde Cabrio, Touring oraz auto z opcją zawierzenia M (czyli sportfahrwerke) ,a razem z tym auto dostaje z tyłu stabilizator bez względu na silnik.
Stabilizator z tyłu seryjnie ma 318is, 325i, każde cabrio, touring oraz jak wyżej auta ze sport fahrwerke.
Tarcze z tyłu seryjnie dla 318is, 325i, cabrio touring oraz auta z ABS bez względu na silnik. Nie wiem jak w starszych ale taki bocian z ABSem ma już z tyłu tarcze.
Zapisać, zapamiętać, nie wprowadzać ludzi w błąd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości