Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.
Post numer:#1
przez gawryjol » 12 maja 2012, o 20:41
Witam mam pytanie, czy ktos probowal wsadzic takie lampy?, chodzi o to ze chcialbym zrobic zimny dolot powietrza w miejscu drogowych a nie chce miec problemow z prawem. Oczywiscie chodzi o e21 z pojedynczymi lampami.
-
gawryjol
-
Post numer:#2
przez Baks » 18 maja 2012, o 15:02
przeciez idzie przerobic oryginalne reflektory pod zarowki 2 włóknowe , wiele razy widzialem takie rozwiazanie pozdrawiam
-
Baks
-
Post numer:#3
przez mamut103 » 18 maja 2012, o 17:51
Więc moje pytanie za 100pktów

Czy jeżeli zamiast lewej dalekosiężnej zrobię zimny dolot i reflektor mijania przerobię na żarówkę dwuwłóknową, a prawą stronę pozostawię bez zmian i długą będę miał normalną odseparowaną to czy niebiescy mogą się doczepić?
-
mamut103
-
Post numer:#4
przez Wujek » 18 maja 2012, o 18:39
mamut103 napisał(a):Więc moje pytanie za 100pktów

Czy jeżeli zamiast lewej dalekosiężnej zrobię zimny dolot i reflektor mijania przerobię na żarówkę dwuwłóknową, a prawą stronę pozostawię bez zmian i długą będę miał normalną odseparowaną to czy niebiescy mogą się doczepić?
Na 100% się doczepią

-
Wujek
- Student
-
- Moje BMW: 3xx
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: S50B32
- Instalacja LPG: NIE
- Kolejne BMW: e39
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: S62B50
- Instalacja LPG: NIE
Post numer:#5
przez Panda » 18 maja 2012, o 19:15
Na pewno się doczepią bo z tego co wiem lampy w e30 mają osobną homologacje na mijania i drogowe. Podobny temat z xenonami.
-
Panda
-
Post numer:#6
przez gawryjol » 7 cze 2012, o 22:40
A czy doczepia sie w takim razie jak zrobie na jednej lapmie po obu stronach? Skad beda wiedzieli ze maja rozne homologacje? Czy ktos ma moze jakies zrodlo jak to przerobic? Bo ja z elektryki to noga jestem
[ Dodano: 10-06-2012, 22:58 ]i co nikt nie wie jak przerobic lampe mijania na podwojna?
-
gawryjol
-
Powrót do Elektryka & Oświetlenie