Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.
Dodaj BMW-e30.PL do wyjątków w programie blokującym reklamy!
kuerone napisał(a):Powiedzcie mi proszę, czy jest możliwość odblokowania szyb jeśli nie posiadam przycisku?
vmasher napisał(a):trzeba zewrzeć kable do kupy (te, które podpina się pod przycisk blokady)
maaaad napisał(a):Jeśli chcesz estetyczniej niż zwykły mostek, proponuję podpiąć tam włącznik świateł przeciwmgłowych tylnych. Będzie wyglądać lepiej, niż kawał druta, na dodatek będzie działać jak ori włącznik. Wada - wystaje jakieś pół cm ponad tunel.
Dantte26 napisał(a):skoro mostka i tak nie widać jak nie ma otworu pod wyłącznik przeciążeniowy
A jeśli o wystawanie chodzi - miałem na myśli obudowę przycisku, a nie sam przycisk. W oryginale nic nie wystaje. Oryginał kosztuje coś koło 200-300 zł, używka różnie... W każdym razie ciężko trafić w ładnym stanie, coś o tym wiem :wink:maaaad napisał(a):miałem na myśli obudowę przycisku
. Jedyne co wywnioskowalem to to ze cos mialem majstrowane bo w drzwiach pasazera mam mechanizm na linke. Przy okazji wywalilem ta cerate i folie z drzwi (redukcja wagi in progress) 
Powrót do Elektryka & Oświetlenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości