[ x ]
!!! Zablokowałeś pokazywanie reklam !!!

Nasze forum utrzymuje się dzięki nim.

Zmiana koloru podświetlenia

Wszystko co dotyczy alarmów, centralnych zamków, oświetlenia itp.

Zmiana koloru podświetlenia

Post numer:#1  Postprzez mattinh » 26 gru 2007, o 18:31

jwt.

wiem podświtlenie red jest super ... tez mi sie podoba ale mam zegary indiglo i chcialem cala deske tak podswietlic . No chyba , że ktoś wie jak zmienić podświetlenie w zegarach guage na czerwonie ...
mattinh

Post numer:#2  Postprzez Menl » 26 gru 2007, o 23:19

a rozbierales juz zegary? chyba nie. za kolor odpowiada taki plaski plastik pomaranczowy wcisniety w zegary od drugiej strony i dwa owalne grzybki od zarowek ala postojowych.

jak ci sie uda wciznac na to miejsce inny kolor pleksi i inne grzybki to da rade :wink:
Menl

Post numer:#3  Postprzez Waski » 26 gru 2007, o 23:22

hm z tym podświetlanie to nie tak łatwo bo żarówki są białe za kolor odpowiada plastik pomarańczowy wiec lipa trochę no chyba ze wywalisz wszędzie plastiki wstawisz kolorowe żarówki ale co do efektu końcowego to czy to fajnie wyjdzie to nie jestem pewien
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Moje BMW: 3xx
Nadwozie: Coupe
Silnik: MxxBxx
Instalacja LPG: NIE
Kolejne BMW: 325i

Post numer:#4  Postprzez miki » 26 gru 2007, o 23:22

to wcale nie jest takie proste ale próbuj i pokaz efekty
cale szczescie ze chcesz czerwien a nie np niebieski :duh:
miki

Post numer:#5  Postprzez Waski » 27 gru 2007, o 08:27

miki napisał(a):to wcale nie jest takie proste ale próbuj i pokaz efekty
cale szczescie ze chcesz czerwien a nie np niebieski :duh:

ja nie widziałem jeszcze czerwonych indiglo on chce zmienić podświetlanie z pomarańczowego na niebieskie
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30 pełno zdjęć i tapet czerwonych i innych e30 http://www.facebook.com/E30RedLove

K> karoserie e30 wąska lampa stan nadająca się jeszcze do ożywienia auta im starsza tym lepsza
Waski
Profesor

Post numer:#6  Postprzez mattinh » 27 gru 2007, o 17:04

wiem , że niebieski podjeżdża wsią (bez urazy) ale cóż zrobić ... musze w którąś ze stron iść ... ciężko będzie zrobić czerwien indiglo nie psując zegarów ...
mattinh

Post numer:#7  Postprzez Waski » 27 gru 2007, o 17:12

mattinh napisał(a):wiem , że niebieski podjeżdża wsią (bez urazy) ale cóż zrobić ... musze w którąś ze stron iść ... ciężko będzie zrobić czerwien indiglo nie psując zegarów ...
a chyba sie nawet nie da zrobić czerwonych bo jak by sie dało to by oni takie zrobili i sprzedawali sam chciałem indiglo sobie zapodać tylko właśnie nie niebieskie :(

Waski
Profesor

Post numer:#8  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 27 gru 2007, o 18:57

Moim zdaniem każde inne podświetlenie zegarów niż ori to kupa, zajeżdża siatexem. :nienie:
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#9  Postprzez miki » 27 gru 2007, o 19:16

mattinh napisał(a): ktoś wie jak zmienić podświetlenie w zegarach guage na czerwonie ...

ej no po tym to zrozumialem ze on chce na czerwoine zmienic ... sorry :duh:
miki

Post numer:#10  Postprzez mattinh » 27 gru 2007, o 22:02

no to nic ... bede mial dyskoteke na panelu :] moze cos wymysle ...
mattinh

Post numer:#11  Postprzez matisik » 29 gru 2007, o 18:33

Podepne sie pod temat, zmieniał ktoś kiedyś podświetlenie w radiu? Bo dostałem pod choinke radio z niebieskim podświetleniem :/ Radio super podświetlenie kupa. Jest to Peiying PY8138. Jeżeli ktoś wie czy to idzie zrobic prosze o pomoc.
matisik

Post numer:#12  Postprzez ANDRZEJ-BIELAK » 29 gru 2007, o 22:30

matisik napisał(a):Jest to Peiying PY8138. Jeżeli ktoś wie czy to idzie zrobic prosze o pomoc.
Moim zdaniem pomimo że to jest prezent bym porosił osobę która to kupiła, żeby je zwróciła. Dała ci pieniądze a ty powinieneś kupić jakiegoś PIONEERa albo Blaupunkta. Chociaż by to http://www.allegro.pl/item285830040_pio ... ancja.html
ANDRZEJ-BIELAK

Post numer:#13  Postprzez pikollo » 9 sty 2008, o 00:11

a co zrobic gdy te grzybki od zarowek sa potopione?? ciagle pali mi sie jedna z zarowek bo ten grzybek jest przytopiony,dotyka do zarowki a ona z kolei nie ma gdzie odprowadzac ciepla i dlatego pali sie... :mad2: moze jakos to zastapic ale kolor zeby7 zostal pomaranczowy :duh:
pikollo

Post numer:#14  Postprzez Knox325 » 10 sty 2008, o 18:15

Jak masz te pomarańczowe grzybki potopione to je wywal i kup małe pomarańczowe żarówki. U mnie jeden był stopiony bo jakiś idiota pomimo że jest napisane jaką mają mieć moc żarówki wstawił za mocne i właśnie stopił to pomarańczowe coś :mad2: Wywaliłem je i wstawiłem odpowiadające białym pomarańczowe żarówki i jest na prawdę git!
Bavarian Motor Works
Knox325
Stażysta

Moje BMW:
Nadwozie: -------
Silnik:
Instalacja LPG: ---

Post numer:#15  Postprzez pikollo » 10 sty 2008, o 20:18

a kolor ulegl jakims innym odcienia pomaranczowego ?? bo tez myslalem nad wywaleniem grzybka,i wstawieniem pomaranczowej zarowki,ale wiadomo,po jakims czasie kolor tez zejdzie....... :mad2:
pikollo

Następna strona

Powrót do Elektryka & Oświetlenie